Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
-

zgnclskn
-
LDaVoS » 09 Mar 2015, 01:40
SeRxx yazdı:Tudor'ları detaylı inceledikten sonra kesinlikle o fiyatları hak etmediğini düşünüyorum

Tudor hariç herhangi biri doğru seçim olacaktır.

Bu aralar Tudor'u yakın incelemeye aldım. Bezel kalitesinin iyi olmadığı dışında pek bilgi maalesef yabancı siteler dahil bulamadım. Bulunduğum mevkiden dolayıda gidip kendim incelemeye fırsatım olmadı. Nasipse nisan ortalarında inceleyeceğim. Sizin Tudor'un fiyatını hak etmediğini düşündüren sebep nedir öğrenebilir miyim?
Two brothers : illidan Stormrage and malfurion stormrage
-

LDaVoS
-
Cct » 09 Mar 2015, 01:53
hakanefe yazdı:Seamaster 300m hariç hepsi güzel. Şimdiye kadar gördüğüm en kötü bilezik tasarımı, sanki bir erkek saati değil de kadın saati

Canın sağolsun

Tabi burada ekstra bir ekleme söz konusu.. Eski Peter Blake Seamaster'ların bilezikleri yeni kasalarla da uyumlu. Keşke official seçenek olarak sunulsa.
Her türlü saat itinayla takılır.
-

Cct
-
Patriot » 09 Mar 2015, 02:04
Seamaster 300m'nin bileziğini seven bitek ben varım sanırım:D. bence kendine özgü bi tarzı var ve saatede yakışıyor. Seçme sansım olsa gene suanki bileziğiyle tercih ederdim sanırım:). Seamaster 300m kendi fiyat aralığında en mantıklı secenek bence. Ben 1 senedir severek kullanıyorum ve hiç keşke baska saat alsaydım diye düşünmedim. Ama mesajdan anladığım kadarıyla maddi bir sınırlama yok ben kesinlikle Submarinerı tercih ederdim. Onun dışında Tudor hariç hepsi fiyat kalite konusunda bekleneni veriyor bence.
-

Patriot
-
Bg17 » 09 Mar 2015, 05:38
Bu secenekler arasinda tek saat olarak lv yi alirim. Ayni butceyi ikinci el rolex no date ve omega 300 olarak iki saate bolmek de secenek, ben oole yapardim.
fiyat araligi cok acik. Hepsi alinabilecek, kullanilacak saatler. Tudor dan emin drgilim, omega varken cok ilgilenmezdim sanirim.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
Caner1983 » 09 Mar 2015, 07:03
tudor hakkında bukadar kötü yorumlar duymak ilginç (markayı bildiğimden veya kullandığımdan ötürü değil) omega seamaster 300 co-axial için rotapa gittim pazarlığı yaptım alacaktım alamadım sebebi öncesinde rolex bayisine girmemdi

tabiki omegayı kötüleyecek bir cahillik yapamam ama Anılın şu sözü aklımdan çıkmaz ""omega 300 m alıp satıp 2-3 bin zarar etmektense rolex al kafan rahat etsin ""..................
Rolex’s don’t tick-tock
-

Caner1983
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: korayyalnizlar, MSN [Bot], onur226 ve 113 misafir