TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tissot T-Touch 襤le Protrek PRW6000 Aras覺nda Art覺 ve Eksileri

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot T-Touch 襤le Protrek PRW6000 Aras覺nda Art覺 ve Eksi

Mesaj eraslani » 08 Mar 2015, 01:00

Uzun zamandir tissot t touch sahibiyim..cok s覺k kullandigimi soyleyemem.
Fonksiyonlari icin alinacaksa dogru bir tercih degil bana g繹re..ben titanyum kasa ve bilezikli touch modelini satin alm覺t覺m..kolumda sert癟e carpmam sonucu bozuldu ve tamiri mumkun olmamisti..(5-6 yil kadar sonra) ..ancak servisi bir miktar odemeyle touch2 modeliyle degisim teklif etti..su anda birkac ay 繹nce elime gecen touch2 yi kullan覺yorum..bircok iyilestirme yapilmis oldugunu soyleyebilirim...
Ozellikle uyku modu benim cok isime yarayacak gibi..ayda 1 belki 2 gun kullandigimi dusunursek pili hic bitmez herhalde :D
Seklini sevdiginiz bir versiyonu varsa,kullanimi oldukca konforlu..titanyum sayesinde a覺rl覺k dusuk..olctugu verilerin cok hassas oldugunu zannetmiyorum..
Araba terimleriyle ifade edersek tam bir crossover..
Merak ettiginiz konularda yardimci olmak isterim..
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj Ka癟mazfb » 08 Mar 2015, 01:46

Bond 羹stad覺m demek istediiniz eyi imdi anlad覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
Ka癟mazfb

Ya: 47
Kay覺t: 27 ub 2015, 12:12

Mesaj Ka癟mazfb » 08 Mar 2015, 02:21

Ersin bey dediimiz gibi mant覺k cas覺o diyor :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Ka癟mazfb

Mesaj Ka癟mazfb » 08 Mar 2015, 02:33

eraslani bey fonksiyonlarda ki hassasiyetin zay覺f olmas覺 protrek le ayn覺 seviyedemi acaba. 癟羹nk羹 iki saatten birini 繹zellikleri i癟in se癟eceimden sensor hassasiyeti teknolojisi vs benim i癟in 繹nemli .A癟覺k癟as覺 mant覺k cas覺o desede g繹nl羹mde tissottan yana :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Ka癟mazfb

Mesaj mermerta » 08 Mar 2015, 02:41

Casio Protrek lerin black titan ad覺 ile sat覺lan jdm Limited modelleri var. Estetik y繹nleri de 癟ok g羹癟l羹
Kullan覺c覺 avatar覺
mermerta

Kay覺t: 27 Oca 2014, 23:36

Mesaj eraslani » 08 Mar 2015, 07:44

Ka癟maz57 yazd覺:eraslani bey fonksiyonlarda ki hassasiyetin zay覺f olmas覺 protrek le ayn覺 seviyedemi acaba. 癟羹nk羹 iki saatten birini 繹zellikleri i癟in se癟eceimden sensor hassasiyeti teknolojisi vs benim i癟in 繹nemli .A癟覺k癟as覺 mant覺k cas覺o desede g繹nl羹mde tissottan yana :)

ncelik fonksiyonlarsa bende dier arkadalar gibi casio se癟menizi 繹neririm..ancak kaliteli bir kasada birtak覺m teknolojik oyuncaklar覺n bulunmas覺ndan holan覺yor ve b繹yle bir saatim olsun istiyorsan覺z tissot 繹neririm..d羹羹n羹rseniz mutlaka 2.el alternatifini g繹zden ge癟irin..
Hassasiyete gelince..
rnein altimetrede deniz seviyesinde yada bilinen bir rak覺mda kalibrasyon yapm覺san覺z deiimleri hassas bir bi癟imde 繹l癟ebiliyor..ama bir s羹re sonra ayn覺 yer i癟in farkl覺 y羹kseklik bilgisi verebiliyor..
Termometre saat kolunuzdayken ateinizi 繹l癟羹yor..bunun herhangi bir modelde farkl覺 olaca覺n覺 sanmam.. Sonu癟ta kolumuzda 覺s覺nacakt覺r mutlaka..
Pusula g繹rsel olarak 癟ok zevkli..camide test etmitim bir kere,doruydu..ama arazide olsam ona g羹venmezdim san覺r覺m[emoji4]
Hava tahmini yani bas覺n癟 fonksiyonu hassas 癟al覺覺yor diyebilirim..ilk ald覺覺m zamanlarda 癟ok ilgimi 癟ekmiti..
K覺sacas覺 cebimizde bir ak覺ll覺 alet ve internetimiz olduu s羹rece bu fonksiyonlar pek bir ie yaram覺yor..her ie uygun uygulamalar bulunabiliyor..doa yada ehir y羹r羹y羹羹 yapt覺覺mda endomondo kullan覺yorum..ka癟 metre y羹r羹d羹羹mden hava durumuna,ne kadar ini ne kadar t覺rman覺 yapt覺覺mdan kalp ritminie kadar hert羹rl羹 bilgiyi veriyor..bilgiler internet yada gps vas覺tas覺yla salan覺yor..
ok uzatt覺m:-)
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj mermerta » 08 Mar 2015, 11:30

Casio da kolda kal覺nca v羹cut s覺cakl覺覺 verir sadece. O genel bir ey bu tip saatler i癟in tahmin ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
mermerta

Kay覺t: 27 Oca 2014, 23:36

Mesaj Ka癟mazfb » 08 Mar 2015, 13:53

mermerta yazd覺:Casio Protrek lerin black titan ad覺 ile sat覺lan jdm Limited modelleri var. Estetik y繹nleri de 癟ok g羹癟l羹

Son 癟覺kan 6000 serileri daha bir saate benziyor eski serileri suunto lara benzetiyorum.Ancak eski serilerdeki kasa ve kordon kalitesi 6000 serilerinde yok plastik bir saat g繹r羹nt羹s羹 hakim ,b羹y羹k ihtimal 6000 lerin ileride 癟覺kacak versiyonlar覺na koyacaklar;bu serileri alanlarda keke biraz daha bekleseydik diyecek :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Ka癟mazfb

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 65 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners