Srp421'in ise siyahi daha guzel.
Biraz JDM seceneklerine bakabilir yahut farkli seiko5'ler icin ebay-amazon'dan arastirma yapabilirsiniz.

encinsan yazdı:zgnclskn yazdı:421 in şu versiyonu da güzelmiş bu arada
o modelini canlı olarak gördüm diğer modellere nazaran daha spor olduğunu düşündüğüm için elemiştim. 413ün siyah kadranlısı ve yeşil kadranlıları var ki gerçekten güzeller ama türkiyede ikisini de bulamadım yurtdışı odaklı almak gerekli ki o işe hiç bulaşmadım![]()
Henüz kararımı veremedim ama incelemeniz ve görüşleriniz için teşekkürler.
ckahraman yazdı:encinsan yazdı:zgnclskn yazdı:421 in şu versiyonu da güzelmiş bu arada
o modelini canlı olarak gördüm diğer modellere nazaran daha spor olduğunu düşündüğüm için elemiştim. 413ün siyah kadranlısı ve yeşil kadranlıları var ki gerçekten güzeller ama türkiyede ikisini de bulamadım yurtdışı odaklı almak gerekli ki o işe hiç bulaşmadım![]()
Henüz kararımı veremedim ama incelemeniz ve görüşleriniz için teşekkürler.
Diğer diver konusundan zgnclskn'ın yönlendirmesi üzerine buraya geldim![]()
Bu 50.yıl serisi Seiko'ya hayran olmuştum![]()
Canlısını nerede gördünüz, Sirkeci dolaylarında varsa koşarak gidip alıcam![]()
![]()
ckahraman yazdı:Çok güzel haber, haftasonu kolumda gördükten sonra karar vermek iyi olacak![]()
![]()
![]()
Aynı şekilde benim çekincem de sizin dediğiniz gibi spor durması, takım elbiseyle ya da en azından gömleğin altında fazla spor gözükmez diye ümit ediyorum.
Olmadı sadece haftasonu da kullanabilirim, şu an saat için çok hevesliyim
zgnclskn yazdı:Galiba çoğu çelik kordonla satışta, ama kendiniz de deri kayışa döndürebilirsiniz zaten
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna ve 53 misafir
|