Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
selcukirca » 04 Mar 2015, 16:38
Oncelikle Merhabalar
Biraz arastirmalarim ve istedigim nitelikler dogrultusunda Raymond Weil Maesto 2827-STC-00659 modelini almayi dusunuyorum. Biraz arastirirken bu siteyi kesfetmis oldum. Bundan sonrada ziyaret edecegim siteler arasinda mutlaka olucaktir. Karar vermeden once bu marka ve model icin degerli goruslerinizi almak istiyorum. simdiden yorum yapan herkese tesekkurler.

-

selcukirca
-
zafeer » 09 Mar 2015, 13:04
Bu modelin duzunu(isleket olmayanini) kullaniyorum
Gayet memnunum orta segmentte bence iyi bir alternatif ama illa skeleton yada semi skeleton bir saat alacaksaniz daha uygun fiyata benzer ozelliklerde alternatifler bulabilirsiniz hamilton open heart gibi...
İskelet modelden vazgecerseniz alternatifler fazlalasir tabiki ama acele etmeden iyice arastirip kendinize 4-5 alternatif belirlemenizi oneririm
-

zafeer
-
selcukirca » 10 Mar 2015, 10:59
tesekkurler yorumunuz icin , sizin kullandiginiz saatte alternatiflerim arasinda. onerdiginiz gibi alternatifler cikarmaya calisiyorum. longines, raymond weil, frederique constant markalarindan butce dogrultusunda birseyler secmeye calisiyorum. olmadi hamiltona yonelicem open heart iyi bir secenek gibi duruyor fiyatiyla
-

selcukirca
-
raven » 10 Mar 2015, 20:12
Hamilton işçilik olarak longines, raymond weil, frederique constant markalarindan geridedir

incelediğinizde anlarsınız zaten

Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
selcukirca » 11 Mar 2015, 09:37
haklisiniz, web uzerinden begenip Hamilton almaya karar verdim elime aldigimda diger markalara gore ciddi fark oldugunu gordum. neresinden baktiysam begenemedim bir turlu
-

selcukirca
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Dorukeski, Eterna, fsinan, Icarnaceast, kirpi ve 248 misafir