TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İki Arada Bir Derede / Tissot Le Locle Seiko SARB065 Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İki Arada Bir Derede / Tissot Le Locle Seiko SARB065 Seç

Mesaj krms » 26 Şub 2015, 15:35

Tolgi06 yazdı:Bircok JDM kullandim, hepsi basariliydi ama sarb065'i ozellikle almadim cok defa 2.eline denk gelmeme ragmen. O fiyat skalasindaki bir JDM modelin safir cam olmamasi bence saglam bir dezavantaj. Kadran kasa vs cok guzel ama cam nedeniyle elerim. Kalibreye gelince , 6r15 kalibre 4rxx e gore cok daha stabil ama temel olarak 4rxx serisinden asiri duzeyde bir farki yok. Evet onlara gore daha basarili ama abartilacak kadar bir artisi yok acikcasi. Bu yuzden Jdm leri ozel kilan mekanizmadan ziyade kasa ve kadran iscilikleri ki ciddi fark ediyor ve oldukca basarililar.
LeLocle ise bence kendi fiyat segmentindeki en basarili model. Su anda gayet guzel fiyatlar da alinabilmekte. Eger fiyat vs isterseniz dun aldigim fiyatlari size ozelden gonderebilirim

Zahmet olmazsa fiyat listesini yollarsanız sevinirim :) İlginiz için ayrıca teşekkürler
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

Mesaj krms » 26 Şub 2015, 15:37

zgnclskn yazdı:Tolgi06 üstadım takip edebildiğim kadarıyla ve kendisinin de ifade ettiği üzere JDM ler konusunda bizlerden çok daha bilgilidir, benim ki zaten şimdilik platonik bir JDM aşkı :) Görüşlerine muhakkak kulak verin derim :thumbup: Eğer İsviçre'ye yönelirseniz Certina ds1 ve Caimano otomatikler de bu ara distirbütör değişikliği dolayısıyla %50 indirimli bulunabiliyor. Tissot ile aynı familyadan olup çok benzer nitelik ve kalitede saatlerdir. Fiyat açısından bir opsiyon olarak onu da not edeyim dedim. Ben de yakın zamanda 865 tlye Caimano aldım ve 1000 tl bandının altında kalarak bir İsviçre edinmiş oldum bu %50 indirim sayesinde. ds1 parasına Le Locle da bulabileceğinizi tahmin ediyorum açıkçası, ama Caimano fiyatına bu nitelikte İsviçre bulunmaz bence.

Tam karar verdim derken son iki yorum beni yine başa döndürdü :) @Tolgi06 dostum bana fiyat listesi yollayacak.Ona göre bir hamle yapmayı düşünüyorum şu an.
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

Mesaj krms » 26 Şub 2015, 15:40

Arkadaşlar belirtmeden geçemeyeceğim. Parfüm, araba, offroad vs aklınıza gelebilecek çoğu forumda iyi veya kötü bir üyelik açmışımdır.Genelde kemik kadronun dışında yeni gelen hiç bir üyeyi tabiri caizse kaale almıyorlar.Soru soruyorsun, sorduğunla kalıyorsun.Ama buradaki ilgi beni inanın çok mutlu etti.Hepiniz birbirinden değerli paylaşımlarda ve önerilerde bulundunuz.

Tekrar ve tekrar teşekkür ediyorum
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

Mesaj zgnclskn » 26 Şub 2015, 16:14

Sanıyorum sarb065 geri plana düştü, bana öyle geliyor ki gelecek fiyatlara göre le locle ya da sarw010 arasında seçim yapacakmışsınız gibi hissediyorum :)
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj AKadir » 26 Şub 2015, 18:05

Selamlar;
Saat bilgim yeni yeni oluşuyor.
Ancak Ben eğer iki saat arasında fazla bir fiyat farkı yok ise (ve hatta az biraz + farkla dahi) Le locle'yi tercih ederdim. Zaten öyle de yaptım.
Seiko'da yenemediğim bir travmam var herhalde.
Le Locle'nin hassasiyeti, swiss olması ve 28.800 titreşimi Beni mutlu etmeye yetiyor.
Hangisini alırsanız sağlıkla kullanın.
Kullanıcı avatarı
AKadir

Mesaj krms » 26 Şub 2015, 20:10

toruntaybora yazdı:Selamlar;
Saat bilgim yeni yeni oluşuyor.
Ancak Ben eğer iki saat arasında fazla bir fiyat farkı yok ise (ve hatta az biraz + farkla dahi) Le locle'yi tercih ederdim. Zaten öyle de yaptım.
Seiko'da yenemediğim bir travmam var herhalde.
Le Locle'nin hassasiyeti, swiss olması ve 28.800 titreşimi Beni mutlu etmeye yetiyor.
Hangisini alırsanız sağlıkla kullanın.

Teşekkür ediyorum sağolun
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

Mesaj krms » 26 Şub 2015, 20:11

zgnclskn yazdı:Sanıyorum sarb065 geri plana düştü, bana öyle geliyor ki gelecek fiyatlara göre le locle ya da sarw010 arasında seçim yapacakmışsınız gibi hissediyorum :)

Tolga arkadaşım sağolsun listeyi bana yolladı.Değerlendirmeye aldım :D
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

Mesaj MertYe » 27 Şub 2015, 21:43

Sonuş olarak neye karar verdiniz? Merak ettim açıkçası.
Kullanıcı avatarı
MertYe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 79 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners