TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İki Arada Bir Derede / Tissot Le Locle Seiko SARB065 Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İki Arada Bir Derede / Tissot Le Locle Seiko SARB065 Seç

Mesaj krms » 25 Şub 2015, 22:18

Tavsiyen üzerine Google görsellerden Jdm modellerine baktım. Genel olarak metal kayış kullanmışlar. Tasarım olarak harikalar, özellikle bir iki model var ki beni benden aldı. Ama şöyle bir handikap var benim için. Şu an 3 adet saat sahibiyim. Bunların hepsi metal kayış ve ben bundan sonraki saatimin deri kayışlı olmasını istiyorum. Daha kibar duruyorlar bence.

Ama önerin çok güzel, tekrar teşekkür ediyorum ve değerlendirmeye alıyorum :) Zevkli birisi olduğunuzu da belirtmek isterim ayritetten :D
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

Mesaj krms » 25 Şub 2015, 22:19

Aleksey yazdı:SARB :champ:

Ben de öyle düşünüyorum :thumbup:

Selamlar
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

Mesaj krms » 25 Şub 2015, 22:39

[url][url=http://hizliresim.com/gk6zV2]Resim[/url][/url]

Bunlarda mevcut saatlerim
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

Mesaj zgnclskn » 25 Şub 2015, 22:49

Ben de genel olarak metal bilezikle pek rahat edemiyorum, ama foruma üye olduktan sonra iki tane saat aldım ikisi de matal bilezikli :) İkisine de deri kayış taktım daha ilk günlerinde, hatta birine nato kayış da aldım ve çoğunlukla natoyla kullanıyorum şu an. Yani demem o ki tahmin ettiğim kadarıyla buradaki çoğu saatseverin çekmecelerini karıştırsak bir sürü kordon çıkar :) Beğendiğiniz bir model olursa eğer kordonuna çok takılmayın(tabi modelin farklı kordonlarla da uyumlu olacağını düşünüyorsanız bu böyle, yoksa bazı modeller olur mesela gerçekten metal kayışla güzeldir, deri taktığınızda olmaz)
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj MertYe » 25 Şub 2015, 23:06

Tissot benim gözüme daha hoş bir modelmiş gibi geldi ama seikoyu tercih ederim muhtemelen. Burdaki tercih sebebi kesinlikle mekanizmadan falan ziyade görünüş. Tissot gerçekten daha hoş duruyor ama altına benzeyen renklerde olan veya altın olan saatlere nedense bir türlü ısınamıyorum. (Chocolate Daytona hariç ;) )
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj onatozer » 25 Şub 2015, 23:27

Acikcasi normalde Japon saatlerini fazla beğenemiyorum ancak bu ikilide Seiko Görsel olarak daha şık gözüktü. Mekanizmalar hakkında bilgi zaten verilmiş, keza benim için sadece power rezerve bile Seiko seçme sebebi olabilirdi. Ancak tabii ki durum tamamen subjektif.
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj krms » 25 Şub 2015, 23:55

MertYe yazdı:Tissot benim gözüme daha hoş bir modelmiş gibi geldi ama seikoyu tercih ederim muhtemelen. Burdaki tercih sebebi kesinlikle mekanizmadan falan ziyade görünüş. Tissot gerçekten daha hoş duruyor ama altına benzeyen renklerde olan veya altın olan saatlere nedense bir türlü ısınamıyorum. (Chocolate Daytona hariç ;) )

Dostum Tissot benimde gözüme hoş gözüküyor. Bu forumu araştırmadan önce "Burberry Bu1863" alma niyetim vardı.Fakat Tissot'un gerçek bir saat olduğunu ve tasarım olarak da daha doğrusu renk olarak Burberry'in istediğim modelini andırdığı için başlarda Le Locle'den yanaydı oyum.

Fakat zamanla Seiko kanıma girmeye, beni kendine çekmeye başladı :) Normalde kararsız kalan bir yapım yok ama bu iki model beni çok düşündürdü, düşündürmeye de devam ediyor

Model bu;

http://cp.lnwfile.com/_/cp/_raw/lx/50/8v.jpg
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

Mesaj krms » 25 Şub 2015, 23:57

zgnclskn yazdı:Ben de genel olarak metal bilezikle pek rahat edemiyorum, ama foruma üye olduktan sonra iki tane saat aldım ikisi de matal bilezikli :) İkisine de deri kayış taktım daha ilk günlerinde, hatta birine nato kayış da aldım ve çoğunlukla natoyla kullanıyorum şu an. Yani demem o ki tahmin ettiğim kadarıyla buradaki çoğu saatseverin çekmecelerini karıştırsak bir sürü kordon çıkar :) Beğendiğiniz bir model olursa eğer kordonuna çok takılmayın(tabi modelin farklı kordonlarla da uyumlu olacağını düşünüyorsanız bu böyle, yoksa bazı modeller olur mesela gerçekten metal kayışla güzeldir, deri taktığınızda olmaz)

O zaman kayış olayına pek takılmamak gerekiyor. Ben seçtiğim bütün saatleri kayışıyla değerlendirdim şu zamana dek. Meğer ne saatler elemişim evvelinde :D
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hellamer, MrPandül ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners