TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sizin İçin En Değerli Saatiniz Hangisi / Hangileri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sizin İçin En Değerli Saatiniz Hangisi / Hangileri

Mesaj Bond » 25 Şub 2015, 18:47

TSF'de genel olarak bir çok kişinin birden fazla saati var :champ: Kullanım sıklığından bağımsız olarak sizler için manevi olarak en değerli / anlamlı ve asla satmak istemeyeceğiniz saat veya saatleriniz hangileri diye merak ediyorum :?: Bu bir hatıra, armağan veya sahip olmak için çok uğraştığınız / çok sevdiğiniz ya da sizin için önemli bir olay sebebi sonrası aldığınız bir saat olabilir.

Benim için en özel anlamı ve değeri olan saatlerim Steinhart TSF Special Edition ve Concord C2 Chrono TSF Edition modelleri

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Sizin İçin En Değerli Saatiniz Hangisi / Hangileri

Mesaj kilimanjaro » 25 Şub 2015, 19:36

4 adet saatım vardı ... Tag heuer grand Carrera ya bir abim el koydu ve geriye kaldı 3 ... foruma üye olmadan önce ML pontos moon phase aldım ... burada resimleri var ...ardından casio G-shock ve son olarakta omega seamaster 300 m aldım ve ML nin pabucu dama atıldı ... oysa seyrine doyum olmayacak güzellikte harika bir model .Sanırım maymun iştahlı olduğum için artık hiç takmayacakmışım gibi geliyor.
Omega mı ? ona aşığım ... sevgilim bile saatı benden kıskanmaya başladı ... ama iyi ki almışım ;)
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Anesthesia » 25 Şub 2015, 20:19

Resim

Benim degil zaten fondaki canavar icin girmistim projeye:) tekrar tesekkurler TSF
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj MertYe » 25 Şub 2015, 20:22

İlginç bir konu olmuş. Forumdan yüksek katılım olacağı kesin. Şu an düşünüyorum en değerli saatim acaba hangisidir diye bulamıyorum. Bunun sebebi bence biraz maymum iştahlılık birazda ailemde tek saat tutkusuna sahip olan insanın ben olmam sanırım. Dedelerden falan kalan bir saatim olsa eminim en değerli saatim o olabilirdi lakin böyle birşeyde olmadığı için öyle bir seçeneğim yok. Ama şöyle bir durum var Bond başkanında bir zamanlar sahip olduğu (hala sahip mi bilemiyorum) Ulysse Nardin Savaronayı bugün internette satılık olarak gördüm ve baya heyecanlandım açıkçası gerçekten almak istediğim bir saatti fakat satılmış ilan konur konmaz. Eğer o saati bir gün alabilirsem eminim ki benim için en değerli saatim olacaktır belki başka bir saatle birlikte. Arkadaki rotorun ve Savarona nın manevi değerinin de bunda etkisi olduğu kesin
En son MertYe tarafından 25 Şub 2015, 20:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj MertYe » 25 Şub 2015, 20:23

Anesthesia yazdı:Resim

Benim degil zaten fondaki canavar icin girmistim projeye:) tekrar tesekkurler TSF

Ben yazımı yazdığım sıralarda gelmiş mesaj tam olarak anlatmak istediğimde buydu ailede saat hastalığı diyerek. Bu arada çelik bilezik :thumbup:
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj drm67 » 25 Şub 2015, 20:26

Şu an için bu
Resim

Fakat bir Concord uğruna gidebilir :D
Kullanıcı avatarı
drm67

Mesaj Bond » 25 Şub 2015, 20:42

Kilimanjaro Omega Seamaster 300M güzel saat :thumbup: Maurice Lacroix Pontos Moonphase ise harika bir kadrana sahip dediğin gibi ancak kutu açılışı konusunda fotoğrafları pek yansıtmıyordu bunu :roll: O saati iyi bir fotoğraflamak lazım :champ:

Anesthesia kocaman olmuş :thumbup: Dans falan mı ediyor ufaklık :D

MertYe Savarona benim değildi seneler önce tandıık bir saaçide ikinci el olan bir modeli deneyip fotoğraflamıştık Drk ile beraber. Fiyatı da makuldu açıkçası. Sonra farklı referansları da çıktı :thumbup: Forumda bir kaç kişide değişik Savarona modelleri de vardı. Umarım bulup alırsın istediğin modeli :champ:

Drm67 :D Concord'u seven baya varmış :thumbup: O kadar özel indirimli fiyatına rağmen forum projesi için bir hayli pahalı bir saat oldu kabul ediyorum :roll: Ama güzel oldu :champ: Son 2 tane kalan duruyor takaslayalım Nivrel ile :D Bu arada o Nivrel de güzel bir pilot bence ve limitli bir üretim :thumbup:

Concord'u boşverin konuyu TSF projeleri özelinde açmadım saatin sizin için önemli olması burada etken ;) Tabii Anesthesia için ayrı ve özel anlamı vardı oğlu henüz doğmadan onun adına projeye katılmıştı :super:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Cct » 25 Şub 2015, 21:00

Submariner ve Concord TSF dışında gönül bağım olan saatim yok. Zaten ikinci el aldığım saatlerin hiçbiri tam olarak içime sinmiyor..

2015'te yeni aşklara yelken açma, yeni değerliler edinme planlarım mevcut :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli, Majestic-12 [Bot], trgy ve 215 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners