Öncelikle kendimden kısaca bahsetmek istiyorum. İstanbul'un nam-ı diğer uşakları ile bolca anılan semti Tarabya'da ikamet etmekteyim.Yaş 25 fakat ben hala okumakla meşgul olanlardanım

Şaka bir yana saatden anladığını sanan, halbuki zerre kadar bilgisi olmayanlardanmışım. Komik gelecektir ama ben Armani, Burberry vs gibi markaların saatlerini iyi zannederdim. Hediye amaçlı almış olduğum saatler olsun, kendime almış olduğum saatler olsun saçma sapan saatlere senelerce saçma sapan paralar verdiğimi sizlerin engin tecrübeleri ve tavsiyelerini okuyarak anlamış bulundum.Neyse ki bu saçmalığa daha fazla devam etmememi sağladınız.Artık buradayım ve doğru saatlere doğru paralar vermek isteyen bir Türk genciyim

Konuya geçmek istiyorum. Yaklaşık 2-3 gündür deli gibi forumda geziyorum.Gecemi gündüzüme katıp kendime uygun, tarzıma uygun ve bütçeme uygun en iyi saati tespit etmeye çalışıyorum. Belki uzun, belki kısa bir araştırma sonucu bana hitap eden iki alternatif buldum.
-Seiko SARB065
-Tissot Le Locle T41.5.423.53
Bu iki tasarım benim tarzıma ve zevkime çok uygun. İşin merak ettiğim yanı ise hangisinin daha doğru bir saat olduğu?
Dediğim gibi çok yeniyim, acemiyim, teknik bilgim yok denilebilecek kadar az ama istekliyim, öğrenmeye hevesliyim ve doğru bir saat almak niyetindeyim.
Yardımlarınızı bekliyor, şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve aranızda olduğum için mutluluk duyduğumu tekrar belirtmek istiyorum.
Keyifli forumlar dilerim dostlar..