Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Saatimiz SARB033 arkadaşlar hozburun' tebrik ediyorum yine bildi Seiko benim hep sevdiğim bir marka olmuştur küçüklüğümden beri, o yüzden birkaç satır izlenimlerimi paylaşmak istedim sizlerle. Kasa ve bilezik kalitesini oldukça başarılı buldum. Özellikle kasanın detay işçiliği harika. Aynı detay işçilik kadranda da mevcut. Tepenin üzerindeki ''S'' işlemesi kalite hissini arttırmış. Bilekte konforlu bir saat, ağırlık hissi yaratmıyor hiç. 38mm çaplı saatimizin kolda duruşu çok iyi, bu günlerde küçük çaplı saatleri daha çok sevmeye başladım.Safir camının olması güzel ama AR kaplama olsaydı daha bir tadından yenmezdi. Bu Japon güzelinin kalbinde 6R15C inhouse bir mekanizma mevcut. Bu konuda yeterli teknik bilgiye sahip değilim ama iyi bir mekanizma olduğu yazıyor forumlarda. Sonuç olarak f/p olarak tatmin edici bir saat olduğunu söyleyebilirim. Keşke bu Japon güzellerinin ülkemizde de satışı olsa diyorum. Herkese iyi dilekleri için şimdiden çok teşekkür ederim