TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Jaeger-LeCoultre Dalg覺癟 Saati / 6 $'a Ald覺 35.000 $'a Satt覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj Merdo » 19 ub 2015, 17:55

襤nternette dola覺rken b繹yle bir habere rastlad覺m.Siz saat merakl覺s覺 forum 羹yeleri ile paylamak istedim.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/6-dolara-aldi-35-bin-dolara-satti/13000/13595/

ABD`li ucuz al覺veri avc覺s覺 turnay覺 g繹z羹nden vurdu. Zachary Norris ikinci el 羹r羹nlerin sat覺ld覺覺 Goodwill maazas覺ndan 5.99 dolara ald覺覺 saati 35 bin dolara satt覺.

Arizona eyaleti Phoenix kentinde yaayan Zachary Norris ikinci el 羹r羹nlerin sat覺ld覺覺 Goodwill maazas覺ndan 5.99 dolara bir kol saati ald覺. Saat sadece 900 adet 羹retilmi nadir bulunan 1959 Jaeger-LeCoultre dalg覺癟 saatiydi.

Saatlerden anlayan Zach,KTVK-TV'ye, "Saati ald覺覺mda 繹deme ilemleri i癟in bile kasiyere bile vermek istemedim. 羹nk羹 bu deerli saati kaybetmek istemedim.Kasiyere saat yerine isterseniz kolumu taray覺n dedim" dedi.
Zach 癟ok ucuza ald覺覺 saati internette sat覺a 癟覺kard覺.

Bir koleksiyoncunun dikkatini 癟eken 襤svi癟re yap覺m覺 saat, ansl覺 adama 35 bin dolar kazand覺rd覺
Kullan覺c覺 avatar覺
Merdo

Kay覺t: 21 Haz 2012, 10:26

Re: Jaeger-LeCoultre Dalg覺癟 Saati / 6 $'a Ald覺 35.000 $'a Sa

Mesaj MertYe » 19 ub 2015, 20:07

B羹y羹k ansm覺 a癟覺k癟as覺 ben satmadan bir s羹re kullan覺rd覺m heralde :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj kilimanjaro » 19 ub 2015, 20:48

Haberi biraz 繹nce bende milliyette okudum.襤lgin癟 bir durum ... bence bu saat覺 saatten anlamayan bir h覺rs覺z goodwill e satm覺t覺r.6 dolar olmas覺n覺n baka bir anlam覺 var m覺 ?
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj onatozer » 19 ub 2015, 21:00

Bu haberi birkac hafta once okumutum, bildigim kadar覺 ile bir yard覺m kuruluunun surekli kermesi gibi bir organizasyonda At覺l durumdaki saatleri kar覺t覺r覺rken buluyor. Ayr覺ca 35k 羹st羹ne bir de speedmaster Ald覺 diye Hat覺rl覺yorum.
Saat de memovox diye hatrimda kalmis, alan da vintage rolex forum un sahibi olmas覺 Laz覺m, kendisinde zaten ayni memovoxtan cok iyi durumda varken takmaya k覺yam覺yorum diye bunu al覺yor :lol:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj afl » 19 ub 2015, 23:14

26 ocakta Hodinkee de vard覺 bu haber. Goodwill de resmen tezgahta kar覺t覺rarak buluyor. Vintage saatlere merakl覺 bir omega sever asl覺nda ve JLC den de haberi var. Bir JLC retailer a g繹t羹r羹p deerini belirletiyor. 35000 usd civar覺nda olduunu anlay覺nca bunun kendisine fazla olduunu d羹羹n羹yor ve d羹羹n + ev masraflar覺n覺 kar覺lamak i癟in satmaya karar veriyor. Eric Hu isimli bir Rolex bayii ve koleksiyoncu en iyi teklifi veriyor. 35000 usd + omega speedmaster Professional kar覺l覺覺 anla覺yorlar. Bir art覺 daha var o da Eric ile tan覺mak, b繹ylece San Fransisco da buluup hem tan覺覺p hem al覺verii tamaml覺yorlar. G羹zel hikaye.
Link Aa覺da.

http://www.hodinkee.com/blog/found-vint ... x-goodwill
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Mesaj Tolgi06 » 19 ub 2015, 23:50

Saat JLC deep sea alarm modeli. Toplamda 1000 tane filan uretilmis zamaninda. Eric Ku ise 10past10 in sahibi ve vintage Rolex saticisi fakat her saati toplayan bir abimiz :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj DenizKSK » 20 ub 2015, 16:45

ans覺 yaver gitmi abimizin. :)
Resim

Resim
"A Samurai always wears two swords."
Kullan覺c覺 avatar覺
DenizKSK

Ya: 38
Kay覺t: 24 Au 2010, 17:20

Mesaj huan8 » 20 ub 2015, 22:09

Yetenek av覺na 癟覺km覺 scout gibi. 5 dolarl覺k mallar aras覺nda, cevheri bulmu.
Kullan覺c覺 avatar覺
huan8

Kay覺t: 10 Kas 2013, 01:45

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: fsinan, Google [Bot] ve 233 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners