Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Arkadaşlar merhaba, aylardır saat arıyorum fakat bi türlü güzel bi saat bulamadım. Uzun boylu iri birisiyim, dolayısıyla bileklerim de iri sanırım bu yüzdendir güzel bir şey bulamadım. Şu ana kadar 2-3 yıldır Diesel saat kullanıyodum fakat artık çok çocuksu geliyor bu yüzden sizden 500-600tl civarında büyük çaplı saat tavsiyesi istiyorum.
Nacar'ın geçirimsizliğine 1 atm yazmışlar verdiğiniz linkte, 10 yazacakken yanlışlık mı olmuş acaba, hiç 1 atm saat görmedim, en az 3 le karşılaştım şu ana dek
En son zgnclskn tarafından 20 Şub 2015, 02:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sector hakkında pek fikrim yok, sandviç kadranı ise her zaman yakışıklı buluyorum, ama bu saat için içi dışı siyah olunca tam etkisini yansıtabilmiş mi emin olamadım. jl ler içinse kullananlar memnun diye biliyorum genelde. Ama kadran yine fazla mı siyah acaba. Okunurluk açısından sıkıntı yaşatabilir belki biraz. Yine de bu ikisi arasında jl ye daha yakın hissettim kendimi. İnvictalardan da hem çap hem tarz olarak beğeneceğiniz ürün çıkabilir gibi hissediyorum
İnvictaların Türkiye fiyatları gereksiz pahalı, yurtdışından almaya kalktığımda da vergiydi zart zurt vs. derken çok uğraşıcam üstüne bi de nasıl yapacağımı bilmiyorum, şuan hala aklımda attığım o 2 saat var, bakalım
Evet ben de pek invicta fiyatlarına hakim değildim, size yazınca biraz bakayım dedim sizin bütçede pek alternatif yok gerçekten. En fazla şöyle bir lefty arkadaş bulabildim