Miriel seni 繹yle alal覺m o zaman

Ge癟en sene kardeime hediye etmitim.

Clk yazd覺:kilimanjaro yazd覺:omega dediin nedir ki ? ... tek dii kalm覺 bir canavar ...
ok doru yazm覺s覺nBaka da birey deil zaten
OnatOzer yazd覺:Daha ne kadar 癟izilebilir acaba.Clk yazd覺:
3- Bezelin brush olmas覺n覺n nedeni de bezelin olas覺 癟iziklerde 癟ok k繹t羹 g繹z羹kmeyecek ekilde dizayn edilmesi.![]()
![]()
Tool watch olarak d羹羹n羹ld羹羹nde g繹r羹lere kat覺lmamak tabii ki elde deil ancak genel olarak bu fiyatta ve bu klasta saatlerin bir dolu dijital y羹ksek teknolojili alternatifi varken tool watch olarak hardcore kullan覺m i癟in al覺nma fikrini pek samimi bulmuyorum. Tabii ki benim bile ilk diver覺m覺 ald覺覺mda "dur bir saatle dipten kum 癟覺karay覺m" demiliim var.Ancak benim d羹羹ncem heves i癟in zevkine kullanmak d覺覺nda profosyonel manada amaca hizmet etmeyecekleri... Kesinlikle "t羹 kaka" bir saat olarak g繹rm羹yorum ama Submariner ile bu kadar az fiyat fark覺 varken almak i癟in subjektif g繹rsel zevk d覺覺nda sebep g繹remiyorum.
SeRxx yazd覺:Kilimanjaro, Omega'n覺n yan覺na 癟ok yak覺覺yor, test ettik onaylad覺k[emoji106]
Miriel seni 繹yle alal覺m o zaman![]()
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.p ... z3S8DUQ59s
Ge癟en sene kardeime hediye etmitim. [emoji106]
kilimanjaro yazd覺:Miriel , 癟ap覺 b羹y羹lt羹lm羹 bayan saat覺 takmak ereftir . erkeklie leke s羹rmez
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, Dorukeski, Eterna, fsinan, Icarnaceast, kirpi ve 230 misafir
|