Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Modern60 » 23 Tem 2010, 23:53
Doğru haklısın drk. Nasılsa FP değil de JLC. Şimdi oldu işte. Artık Vacheron diyebiliriz. Gerçekten verdiğin mükemmel örneğe ve espriye hayran oldum drk. Müthişti. Çok teşekkürler.
-

Modern60
- Contributor
-
Efe » 24 Tem 2010, 01:18
drk yazdı:Benim bildiğim kronografsız olan overseas temel olarak jaeger 920 kullanıyor. Eğer kronografsızı düşünüyorsanız sorun yok demek.
@Efe
Eğer overseas düşünürseniz düz yada krono, Türkiye'den çok büyük indirimlerle hemen almak mümkün. (gri, titanyum bezelli model için konuşuyorum.)
daha çoooooook var

Time is running out for us,
But you just move the hands upon the clock.
-

Efe
-
Clk » 24 Tem 2010, 07:50
Modern60,
viewtopic.php?f=49&t=2941&p=31256&hilit=rolex+4130#p31256 linkte Chronograph mekanizmalari ile ilgili daha önce konusmustuk. FP 1185 dünyanin en önde gelen Chronograph mekanizmalarindan birisi belki de en iyisi. JLC 920 icin ise söylenecek hic bir kelime yok.
Vacheron size neyi ifade ediyor bilmem ama benim icin Vacheron butik üretim yapan, kaliteyi sonuna kadar sunan ve individuel bir marka. Al tak mekanizma ile Overseas gercek bir Vacheron degildir. Hicbir zaman da olmayacaktir. Zaten bu yüzden mükemmel dizaynina ragemn DRK'nin de belirttigi gibi bütün dünya da ciddi indirimler ile satilan ve ikinci eli ölü olan bir model.
Sadece adi Vacheron olsun diye saat alinacak ise kisisel tercih derim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
drk » 24 Tem 2010, 16:19
Bu konuda kesinlikle Clk'ya katılıyorum. Endüstride en tepelerindekilerin bence her açıdan ve her zaman en mükemmeli hedeflemeleri gerekir.
-

drk
-
Draconıan » 23 Ağu 2010, 21:22
overseas benim o fiyat range indeki favorim , bilekligi icin bile alinacak bir saat bence muazzam.
-

Draconıan
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, Atlasp, Cimuanos ve 137 misafir