Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Tissot konusunda ben de epeyce bir araştırma yaptım. Gerçekten sadece saat üreten markalar arasında hem fiyatı hem de kalitesiyle Tissot öne çıkıyor. Swiss made olması da önemli elbette.
Benim kararsızlığım biraz da saatin kordonuyla ilgili.. Yıllardır kullandığım saatin kordonu titanium. O nedenle bu tür kordonlardan sıkıldım. Silikon ya da deri kordon istiyorum. Silikon daha spor, deri daha klasik bir hava katıyor. İstediğim hem spor hem de klasik kıyafetlerle kullanacağım bir saat olması. O nedenle ben de V8'e yakınım.
Tissot Türkiye'de fiyat olarak eskisine göre daha makul fiyatlarda. Swatch Group distribütörüyle yolları ayırdığı için kendi şirketiyle devam kararı aldı. V8 için 650 TL'ye kadar düşebilen bir yetkili bayii buldum. T Race'de 1000 TL civarı. Bu fiyatlar nasıl sizce?
650 TL'ye V8. Su an bilgisayarin basinda oturduguna yazik derim. Mont giyilir, saatciye gidilir, 650 TL masanin üzerine birakilip saat ile birlikte dükkandan cikilir
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Evet fiyat çok çok iyi. Sirkeci'de de fiyat araştırması yaptım. 700-750 TL arası genelde. Tabii deri kordonlu için bu fiyat. Çelik kordonda fiyat haliyle artıyor. clk dediğin gibi yapıcam sanırım
Evet, V8 modeli öne çıkıyor iki model arasında. Tissot otomatik olsun, quartz olsun emsal saatlere oranla bu kalitede bu fiyatlarla ortaya çıkması saatsever milleti için şanstır bence.