Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Clk » 12 Şub 2015, 21:13
Isin acikcasi ben Ploprof'un neden bu kadar yerin dibine gecirildigini anlayamiyorum. Ploprof ilk üretildigi 1960'li yillar icin yüksek teknolojiye sahip, saygiyi hak eden cok az sayida ki Omega modelinden biri.
Saat'in devasa boyutlarinin tool watch olmasindan geldigini unutmayalim. Ben iyi bir diver oldugunu düsünüyorum!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Orca42 » 12 Şub 2015, 22:40
Marka kıyaslayacak olursak Zenith elbette ama bu iki modele bakarsak; Zenith'in bu modelini firmanın kendisi bile unutmak istiyordur. Öte yandan Omega'nın bu modeli efsanedir, kısıtlı kullanımı olsa da... Yani bu iki model arasında kesinlikle Omega. Elbette zevkler ve renkler mukayese edilmez.
-

Orca42
-
Voyager72 » 17 Nis 2015, 21:37
Omega. Kesinlikle.
-

Voyager72
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 58 misafir