Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Aslında fiyat listeleri yüklemeyi pek istemiyordum foruma ama global büyük forumlarda dahi yükleniyor. Soran merak edenlerde oluyor arada. Panerai 2010 US EU listelerini yüklemiştim. Rolex içinde fiyatlar aynı Panerai gibi lokasyona göre pek değişmiyor oldukça yakın kur çevriminden doğan farklar kadar diyebilirim. Standart listeler heryerde var, bu liste çok detaya girmiş hoşuma gitti ondan hazırladım ve yükledim. Bulunması çok kolay bir liste değil diyebilirim
Geçen hafta İngiltere'deki bir Rolex mağazasından aldığım kitapçığın içinden fiyat listesi de çıktı. İlgilenebilecekler olacağını tahmin ediyorum. Fazla pazarlık yapmadan hemen %13 indirim verdiler, %14 de vergiden kazancınız oluyor. Yani burada yazan rakamlardan yaklaşık %25 indirimli alabileceğinizi düşünün.
Direk link vermek istemiyorum ama başka yolunu da bulamadım. Moderatörler yardımcı olabilir mi?
Tarkani paylaşım için teşekkürler Scribd olarak yüklenirse ancak buradan direkt görüntülenebiliyor. Web player linki de oldukça kullanışlı rahatça bakılabiliyor
Air-King ler hayli ucuzmuş. İkinci elde daha da uygun fiyatlara bulunabilir. Küçük çaplı saatleri seviyorum ancak bileklerim sanırım 34 mm'ye de müsaade etmez. SeRxx gibi ince bilekli arkadaşlar klasik saatlerden hoşlanıyorlarsa bence en güzel opsiyon bir Air-King sahibi olmak..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein