TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Başlangıç Seviyesi Rolex vs IWC vs Panerai

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Başlangıç Seviyesi Rolex vs IWC vs Panerai

Mesaj Clk » 23 Tem 2010, 10:31

Bu saatler fiyat boyutu ile markalarin baslangic modelleri. Burada herhangi bir markayi öne cikartmaya yada diger bir markayi yermeye calismiyoruz.

Spitfire'in fiyati IWC listesinin en altinda olmus olsaydi o modeli secerdik. Ama IWC fiyat listesinin en altinda bulunan saat Portofino tipki Rolex'te Airking ve Panerai'de Luminor Marina Base oldugu gibi....
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Efe » 23 Tem 2010, 11:33

Aslında en ucuz Rolex bu değil :)
Time is running out for us,
But you just move the hands upon the clock.
Kullanıcı avatarı
Efe

Mesaj Clk » 23 Tem 2010, 12:47

Hangisi en ucuzu?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Efe » 23 Tem 2010, 13:43

En ucuz Rolex bu değil dedim, sen biliyorsun cevabı :)
Kullanıcı avatarı
Efe

Mesaj Clk » 23 Tem 2010, 13:45

Sen hatun saati takiyorsan o ayri!!!!
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 23 Tem 2010, 14:03

Clk karşılaştırma konusu için teşekkürler, emek verip yazmışsın, eline sağlık. Air-King konusunda yabancı forumlarda 2011'de kasa çapında büyütülme düşünüldüğü üzerine tartışmalar vardı. Belki önümüzdeki senelerde kasa çapı değişebilir ama line-up'ta küçük bir model olmasıda bence gerekli. Herkesin zevki farklı sonuçta, bu tarz nispeten küçük modelleride kullanmayı sevenler var. Rolex bu sebeple bu seriyi aynen tutuyorda olabilir. Örnek olarak koyduğun modelin dial renk kombinasyonu güzelmiş, ben beğendim. Panerai PAM000'ın ise bu tarzı beğenenler için 3'ü arasından optik olarak en çekici model olduğuna katılıyorum. Portofino'nun ise bence chrono olanı düz versiyona göre çok daha hoş duruyor.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Efe » 23 Tem 2010, 15:21

clk yazdı:Sen hatun saati takiyorsan o ayri!!!!

:D :D
Kullanıcı avatarı
Efe

Mesaj xamrax » 15 Mar 2011, 00:35

Hafta sonu eşimi rolex mağazasına götürdüm ve gözünün önünde air-king ve explorer'ı deneyip fikrini sordum. o güne kadar "allah seni bildiği gibi yapsın, hepsi de saat işte" diyen zat-ı muhterem, "çok güzelmiş bunlar, sana da yakıştı" demez mi? Orada durmadı, "bende isterim aslında" buyurdu. -benim saat ilgime karşı yeni bir muhaletfet türü olabilir bu aslında çünkü "birini alamıyo, ikisini neresine alacak ki, gazla gitsin" diye düşünmüş olabilir-
Bundan mütevellit, yukarıda bahsi geçen en uzun hatun modeli (ucuz yazacaktım da yanlışı silmeye kıyamadım :) ve de bunun fiyatı nedir sorusunu sormadan geçemeyeceğim. (ucuza atıfta bulunarak :)

Peki ya Air-King'in güncel liste fiyatı nedir? Hala 3230 EUR mu?
Kullanıcı avatarı
xamrax

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: altıkırkbeş, Google [Bot], ofis, ringrang ve 227 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners