Haspirin
Mvurucu
Terasus
ok teekk羹rler
OnatOzer yazd覺:Uzun S羹ren karar aamas覺n覺n 羹st羹ne ne gelecek diye merakla bekliyordum o nedenle kendim alm覺 kadar mutlu oldum

kagit ustunde "aman ayni saat" dense de asl覺nda bileziin nautilus'u ne kadar deitirdiini birkez daha g繹rd羹m. Bu arada ac覺mas覺z yorumumu yapmadan ge癟emeyeceim, 5711 in mavisi 5276 nin kadranini adeta ezmi.
Bu arada yukar覺da Yaz覺lm覺, ben de kal覺nl覺k, bileziin hissi ve A覺rl覺覺 gibi detayl覺 Kar覺lat覺rmay覺 merakla bekliyorum. Son kutu olmayaca覺n覺 bilsem de nihai kalmas覺n覺 dilediim bir model, tekrar hay覺rl覺 olsun.

Onat, dediim gibi ayn覺 saat gibi d羹羹n羹lmesine ragmen 癟ok farkl覺. Benim i癟in a癟覺k癟as覺 5726'ya ideal bir complement oldu. Hem renk kombinasyonu a癟覺s覺ndan (5726 Siyah / Gri tonlar覺, 5711 mavi / lacivert / kahverengi tonlar覺) hem de 15202 alsayd覺m kendimi biliyorum, yine g繹nl羹m 5726'y覺 takmak isteyecekti.
5726'y覺 hem manevi sebeplerden deitirmeyi d羹羹nm羹yorum, hem de bence Patek koleksiyonundaki en iyi valuelardan birini temsil ediyor. elik bir annual calendar baka yok zaten, yani 5726'覺n tek alternatifi siyah kadranl覺 siyah kay覺l覺 white gold 5205.
5205 beyaz alt覺n olduu i癟in hem 癟elik g繹r羹nt羹s羹ne ekstradan para vericem, hem bence 5726 kadar kullan覺l覺 deil. Kay覺l覺 5726 hem tak覺m elbislerle, hem de daha spor k覺yafetlerle 癟ok rahat kullan覺l覺rken (kau癟uk kay覺覺 bile var

) 5205 癟ok daha dress taraf覺nda. Ayr覺ca ben art覺k zevklerimi anlad覺m, 繹zellikle kadran konusunda daha "dinamik" kadranlar覺 beeniyorum. Yani AP'nin tapisserie kadran覺 olsun ya da Nautilus kadran覺 olsun, 覺覺a g繹re renk deitiren kadranlar bana devaml覺 saate bakt覺r覺yor ve komplikasyondan bile daha ho geliyor g繹z羹me. 5205 ya da 癟ou patek'in kadran覺nda bu yok (eski 5270'de ve Regulator'da var ama geciyoruz onlar覺

) San覺r覺m skeleton saatleri ve Guilloch矇 kadranlar覺 beenmemin sebebi de bu
Kal覺nl覺k kar覺lat覺rmas覺na gelince unu s繹yliyim, ger癟ekten 5726'ya g繹re 癟ok farkl覺. Kay覺l覺 olmas覺 optik fark yaratmas覺n diye daha once denediim beyaz kadranl覺 ve bilezikli 5726 ve 16710 GMT Master II' ile kal覺nl覺k fark覺n覺 g繹steren resimleri koyuyorum.
Nautiluslar覺n bilezik ve saat aras覺ndaki ilk orta baklan覺n kal覺nl覺覺 asl覺nda saatlerin kal覺nl覺覺 ile ilgili de fikir veriyor