"Gauss" terimini kadrana yazmak ile çelik bileziğin üzerine "Stainless Steel" yazma arasında ne fark var cidden merak ediyorum. O zaman hiçbir marka, kadrana 150m, 300m, 500m vs yazmasın

Yeşil camı, turuncu şimşeği, parlak mavi kadranı ile şölen yerine dönen ve kasa/bilezik parlaklığı konusunda rakipsiz yeni Milgauss'a göre çok daha oturaklı bir saat olmuş şüphesiz

7.000 Dolar etiket fiyatı üzerinden çok güzel bir indirim alınabileceğini göz önünde bulundurarak gönül rahatlığıyla; 9.000 Dolar etiket fiyatına sahip ve indirim oranı yok denecek kadar az olan yeni mavi Milgauss'tan daha alınası bir saat ortaya çıkarmış Omega diyebilirim

Clk yazdı:Yorum yapmayayim dedim ama cekiyor lanet olasi![]()
Gauss!!! Saka yapiyorsun degil mi Omega? Milgauss yazsaymissin cok daha iyi olurmus! Saat A'dan Z'ye "wanna be" Milgauss! Bir de o saniye kolu üzerinde ki kalkanSaati magnetizmden koruyan bu kalkan olsa gerek
![]()
Ian Flemming Bondlarini gectim, hangi son dönem züppe Bond böyle renkli bir saat takar bana o'nu söyleyin? Madem Bond karakterine uymuyor o zaman neden Bond ismi kullaniliyor?
Tek olumlu yorum kadran zemini icin yapilabilir. 7000 USD fiyat icin ise sadece![]()
![]()