TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Frederique Constant VS Maurice Lacroix

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Frederique Constant VS Maurice Lacroix

Mesaj ogeday » 07 Şub 2015, 01:48

Arkadaşlar,

İki markadan kalite olarak hangisi daha öndedir. Şuan aklımda Frederique constant slimline ve Maurice Lacroix ELIROS DATE modelleri var.

Bana Frederique daha yakın gibi geliyor. Sizce?
Kullanıcı avatarı
ogeday

Re: Frederique Constant VS Maurice Lacroix

Mesaj Tolgi06 » 07 Şub 2015, 01:53

Açıkçası eskiden 2 marka da bana çok yakın görünüyordu fakat son birkaç yılda yapılan in-house atılımları ile FC ön planda şu anda açık ara. Dediğiniz saatler arasında da FC Slimline çok başarılı bir seri ve ben onu tercih ederdim. Özellikle moonphase ileride almak istediğim saatler arasıdnadır.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj zgnclskn » 07 Şub 2015, 02:06

In house her zaman in house tur bence de, bu anlamda iki marka da rüştlerini ispatlamış, zaten çok yakın tasarımlarda sade saatlerden bahsediyoruz. Bu arada ML nin quartz bir modeli bu galiba, fiyatlarına bakmadım ama yakınlarsa in house otomatik önde durur benim için. Genel kalite açısından birşey diyemem açıkçası, ama otomatik oluşuyla FC önde gibi.
En son zgnclskn tarafından 07 Şub 2015, 02:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj Clk » 07 Şub 2015, 02:07

özellikle FC Manufacture World Timer serisi F/P orani piyasada ki en iyi saat benim gözümde!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cct » 07 Şub 2015, 02:09

İkiside bence değeri çok bilinmeyen markalar. Ben ikisinide aynı kefeye koyarım sanırım :roll:

Özellikle ML'nun deneysel modelleri çok güzel. Fakat bu iki model arasında Slimline'ı tercih ederdim heralde.
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj zgnclskn » 07 Şub 2015, 02:09

Ayrıca ML nin afili kadranı da şık ama FC nin sadeliği kozmetik olarak bana daha çok hitap etti.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj kilimanjaro » 07 Şub 2015, 02:40

valla Tolgi moonphase dedinde benim şu delikanlı her model ile rekabet edebilir diye düşünüyorum ...

viewtopic.php?f=13&t=17300#axzz3R0cXlxUf
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj ermansire » 07 Şub 2015, 02:43

ML bende hiçbir zaman bir sempati yaratmadı. Eski bir FC slimline moonphase kullanıcısı olarak söylüyorum, gözün kapalı alabilirsin. Unutmaman gereken çok iyi bir indirim almak. İstanbul'da mısın bilmiyorum ama Kanyon yerine A Plus'taki distribütör mağazasından almanı tavsiye ederim.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 65 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners