Bir iş olduğunda, yani yeni bir iş almamız söz konusu olduğunda, görüşmeye abimden ödünç olarak PAM ya da Rolex saatini, küçük kardeşimden de gene ödünç olarak ya Mercedes'ini ya da Audi 6 sını alıp gidiyorum. İşi alamadığım olmamıştır bugüne kadar. Sadece almak istemediğimiz iş olduğunda kainatı istiyoruz ki, yani miktar olarak uçuk bir fiyat veriyoruz ki normal olarak kabul edilmiyor.
Bunun haricinde normal hayatımı Tissot PRS 516, Tissot Quartz, Tissot, Seiko 5, Seiko, Orient Vintage, Orient, Momentus, Rado vb vb, saatleri ile sürdürüyorum. Rolexim olmadığı için rolex sahiplerine düşman gözüyle bakıyorum, bunu belirtmeden geçemeyeceğim.

Bu arada milyon dolarlık şirketi olan kimselerle içli dışlı olduğumuz halde, henüz Patek kullanan birine rastlamadım. Kolunda uçuk fiyatlara sahip saat olanı sadece bizim çevrede değil, koskoca Bakırköy Zuhuratbaba mahallesinde bile görmedim ki zengin bir mahalledir. Bunun yanında İstanbul Hadımköy, Kıraç bölgesindeki şirketlerin patronlarını az çok tanıyorum. Abdi İbrahim ilaç şirketi bizim komşumuz yani düşünün! Bu patronların bile kolunda bir Patek bir AP Ya da işte uçuk fiyatlara sahip bir saat görmedim. Ne gördüysem bu forumda gördüm inanın.

Bu forumla tanıştıktan sonra ne kadar fakir kaldığımı da öğrenmiş oldum.

Bu saate kadar CAD ile çalışıyorum!
Saatler üzerinden karakter analiz etmek biraz değil, çok çok zordur.