Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
emreguven » 01 Şub 2015, 21:22
İyi günler dostlar;
EFR-102-1A3VDF modelini almak istiyorum. (günlük kullanım için)
Fakat bir kaç sorum olacak sizlere;
Daha önce de Casio model saat kullandım fakat Edifice serisinin farkı nedir? (var mıdır ya da öyle sorayım, solar energy filan yazıyordu bir kaç yerde)
Kordon yönünden sıkıntı çıkartır mı? (sürekli tak çıkar yapan birisi değilim fakat daha önce silikon kordon kullanmadım)
Son olarak da yukarıdaki modelde sağ üstteki tuşun görevi nedir?
Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın,
İyi akşamlar dilerim
Все будет отлично :)
-

emreguven
-
emreguven » 02 Şub 2015, 00:30
Ayrıca hizlisaat'ten almayı düşünüyorum, güvenilir bir site midir?
Yardımlarınızı bekliyorum.
-

emreguven
-
emreguven » 02 Şub 2015, 23:45
Bilgi sahibi olan var mı acaba?
-

emreguven
-
emreguven » 03 Şub 2015, 19:03
Bond yazdı:Hızlısaat sitedeki bilgilere göre gerekli yasal yeterliği sahip bir satış sitesi. Herhangi bir alışverişim olmadı ancak sıkıntı olacağını sanmıyorum. Forumda alışveriş yapanlar oldu daha önce. Casio Edifice markanın ürettiği serilerden birisi her serinin farklı özellikleri mevcut. Solar modelleri olabilir elbette ürün gamında ancak bu solar değil. Serileri ve genel farkları görmek adına Ersa'nin sitesinden tüm saatlerin detaylı bilgileri mevcuttur. Model bence optik olarak güzel ve günlük kullanım için yeterli özelliklere sahip. Üstteki tuş model teknik bilgilerde yazdığı üzere ekranı aydınlatan led ışığını yakmaya yarıyor gibi duruyor. Fiyatı da bu tarz quartz bir saat için oldukça uygun.

Bilgi için teşekkürler

-

emreguven
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 63 misafir