TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SPC134P Tercihi Hakkında Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko SPC134P tercihi hakkında

Mesaj kampus » 01 Şub 2015, 19:14

Clk yazdı:
kampus yazdı:sıkıntıda burada zaten mekanik saatlerin pilleri 2,3 sene gidiyormuş sonrada degişiyormuş.

Bu satici arkadas bana da pilli bir mekanik saat ayarlayabilir mi? Satin alacagim :D

Benim nacizane tavsiyem saat saticisiyim diye gecinen ve size bu bilgileri (yanlis) veren arkadastan uzak durmaniz!

aslında ben yanlış söyledim ,resimdeki saatten için 2,3 sene pili gider demişti . Sonrasında ücretsiz pil degişikligi yaparız dedi.
Kusura bakmayın saat kültürüm sizler gibi henüz gelişmiş degil ama önemli degil kısa zamanda bu konuya hakim olacagım mutlak bir şekilde. ;)
Kullanıcı avatarı
kampus

Re: Seiko SPC134P Tercihi Hakkında Yorum

Mesaj kampus » 03 Şub 2015, 06:16

arkadaşlar waıner nasıl sizce? waınerın bir modelini begendim ama sanki pek bilinen bir marka gibi durmuyor
Kullanıcı avatarı
kampus

Mesaj MaLi » 03 Şub 2015, 09:05

Wainer hiç bulaşmayın bence. Ayrıca önerilere kulak verin özellikle bu forumda vakit geçirecekseniz mutlaka otomatik bi saat alın çünkü pilli alsanız bile max 1 hafta sonra mekanik saatler ararken bulacaksınız kendinizi. Bütçe el veriyorsa tissot prs516 var hem spor hem klasik kullanıma uygun yok eğer 500-600 civarıysa max. Bütçe orient ve seiko5 bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
MaLi

Mesaj kampus » 03 Şub 2015, 09:37

MaLi yazdı:Wainer hiç bulaşmayın bence. Ayrıca önerilere kulak verin özellikle bu forumda vakit geçirecekseniz mutlaka otomatik bi saat alın çünkü pilli alsanız bile max 1 hafta sonra mekanik saatler ararken bulacaksınız kendinizi. Bütçe el veriyorsa tissot prs516 var hem spor hem klasik kullanıma uygun yok eğer 500-600 civarıysa max. Bütçe orient ve seiko5 bakabilirsiniz.

öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için. maksimum bütçem 750 -800 civarı bütçem , acil bana tavsiye lazım , seikolar iyi herkes öneriyor. orientler nasıl bilmiyorum. Hem estetik olarak hemde kalite anlamında acil otomatik tavsiyelerinizi bekliyorum . dediginiz saatlere de bakıyorum . Bugün mutlaka bir saat alacagım . :geek:
Kullanıcı avatarı
kampus

Mesaj zgnclskn » 03 Şub 2015, 11:11

Acelenin sebebi nedir bu arada?
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj zgnclskn » 03 Şub 2015, 11:13

Orient güvenilir sağlam bir markadır, kalibrelerini kendi üretir, çok tavsiye edildiğini gördüm bu bütçede arayışlara, memnuniyetle kullanan da bol forumda
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj kilimanjaro » 03 Şub 2015, 11:20

kampus , biraz burada vakit geçir arkadaşların dediği gibi ... 750-800 tl ile iyi bir otomatik saat almak mümkün.Ayrıca orient fiyatının kat be kat üstünü hak eden köklü bir japondur :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Seiko SPC134P Tercihi Hakkında Yorum

Mesaj zgnclskn » 03 Şub 2015, 11:30

Orient defender ve advancer zevkinize uyarmış gibi geldi diğer modellere de muhakkak bakın derim
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: 0m42, esclapez ve 78 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners