TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Saatseverin 3 Yıllık Macerası - Bg17

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bir Saatseverin 3 yillik macerasi - BG17

Mesaj afl » 01 Şub 2015, 10:52

Ne iyi etmişsiniz de yazmışsınız. Aslında çoğumuzun geçtiği aşamalar bunlara çok benzer. Bazılarımız 3 adet ile bazılarımız 33 saat ile aynı yollardan geçiyor, her saat de bize bir şeyler bırakıyor. Saat bakınırken, almayı planlarken, seçerken ve alış süreci başka zevkli, kullanım başka zevkli. Üstüne bir de sohbeti ve kazandırdığı dostluklar da var, daha ne olsun :champ:

Çok beğenerek okudum. Ama bilinen bir gerçeği tekrar etmeden geçmeyeyim; bu macera daha bitmez :D
Bütün saatleriniz ve gelecekte sahip olacaklarınız hep güzel günlerinize eşlik etsin.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj akincio » 01 Şub 2015, 12:25

sonuna kadar zevkle okudum güzel bir yazı elinize sağlık verdiğimiz kararların hep mutluluk getirmesi dileğiyle :champ:

@cct senden de benzer bir yazı yada konu görmek forumdaşlar olarak bizi mutlu edeceğine eminim ;)
Kullanıcı avatarı
akincio

Mesaj Tgm » 01 Şub 2015, 12:31

Nefis bir yazı olmuş, zevkle okudum :champ: :super:

Bu konuda forumun hepimize büyük katkısı oldu :thumbup: İyi ki varsın TSF :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj cenk » 01 Şub 2015, 13:03

Keyifle okudum Basar abi :champ: Eline saglik :thumbup: Hikayenin sonu mutlu son olmusa benziyor :thumbup: :)

Super bir deneyim olmus senin icin, yaptigin hatalar da benim icin yol gosterici olucak :thumbup:
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj manil » 01 Şub 2015, 13:05

BG17 çok güzel yazı olmuş, sonunda da altın vuruşu yapmışsın gibi. :D

Saatler süper. :thumbup:
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Re: Bir Saatseverin 3 Yıllık Macerası - Bg17

Mesaj Bond » 01 Şub 2015, 13:38

Başar harika yazmışsın ve baya uğraşmıssın konuyu hazırlarken :super: Eline sağlık :thumbup: Çok keyifle okudum :champ:

Her bireyin farklı bir tarzı ve kendini iyi hissettiği modelleri bulana kadar geçirdiği süreç var. Bu süreci etkileyen arzulanan modele erişim, bütçe durumu, değiştirme / alım cesareti, çevresel etki / yönlendirme, kişisel kısıtlayıcı faktörler vb gibi bir çok dinamik mevcut. Herkeste farklı olsa bile bir çok kişinin kendine göre yorumlayarak faydalanacağı çok güzel bir yazı olmuş :thumbup:

Paylaşım için teşekkürler :champ: Yeni saatlerini güzel günlerde kullan :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj scudetto » 01 Şub 2015, 14:32

Çok güzel bir konu olmuş. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
scudetto

Mesaj zgnclskn » 01 Şub 2015, 14:42

Keyifli olduğu kadar korkutucu bir konu olmuş :p Benim de 3 hafta kadar oldu üyeliğim, daha yolun başındayken kaçarak uzaklaşsam mı acaba diye düşünüyorum :) Ama artık çok geç sanırım, zira düğün hediyesi olacak saate karar vermek için gelmiştim buralara ama onun haricindeki ilk siparişimi verdim bile
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: cemhk ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners