mvurucu yazd覺:ok ge癟mi olsun...inallah savc覺l覺k s羹recinde bir eyler 癟覺kar..
癟ok ama 癟ok sa癟ma
ben de 癟evreme paypal kullanmamas覺 konusunda gerekli uyar覺lar覺 yap覺yorum bu al覺veri hilesini 繹zetleyip
Saolas覺n mvurucu. Ben bile bu kadar sa癟ma olaca覺n覺 beklemiyordum.
Bu dispute a癟覺ld覺覺nda ilk i sorgusuz sualsiz hesab覺m覺 s覺n覺rlad覺lar. nce 2-3 bilgi istediler temin ettim hesab覺m覺 a癟t覺lar. Ad覺ndan dispute aleyhimde kapamn覺nca yeniden s覺n覺rlad覺lar ve yeniden birtak覺m belgeler istediler (kimlik faturalar vs vs), bunlar覺 da temin ettim. Ard覺ndan g繹nderdiim 羹r羹nlere ait maliye antetli ad覺ma kay覺tl覺 fatura istediler satt覺覺m her saat i癟in. irket olmad覺覺m覺, bireysel olarak hobi seviyesinde ilgilendiimi bu y羹zden ad覺ma kay覺tl覺 maliye antetli fatura isteyemeyeceklerini belirttim. Ard覺ndan o zaman hi癟bir sorun yok dediler. Ertesi g羹n yeniden mail att覺lar ve hesab覺m覺 kapatt覺lar. Bir de baka bir mail at覺p bu kapama karar覺na itiraz hakk覺n覺z yok diye.
Bu da yetmedi o esnada paypal hesab覺mda bulunan bakiyeyi de 癟ekemeyeceimi, ancak 6 ay sonra alehimde baka bir dispute daha a癟覺lmazsa bu paray覺 geri alabileceimi belirttiler. Yani paypal hesab覺mda bulunan t羹m para da bloke oldu 6 ay boyunca.
Yani bende ak覺n覺m bu kadar da mant覺ks覺zl覺k olduu i癟in.
Orhanbalu yazd覺:@Tolgi06
Ne yani, bu durmda madur olan zaten sizsiniz 羹st羹ne birde hesab覺n覺z覺 m覺 kapatt覺lar ? Yuh be ..
Hesap kapand覺, elimde 羹r羹n羹 g繹nderdiime dair belgeler olmas覺na ramen elyhimde sonu癟land覺

creeindian yazd覺:Tekelin olduu yerde bu t羹r durumlar maalesef hep yaan覺yor. Adamlar Kontrol羹 tamamen ele ge癟irmi, al覺c覺 ve sat覺c覺larda da gereksiz bir paypal g羹veni ve tercihi var, 癟羹nk羹 baka se癟enekleri yok. Ebay veya yabanc覺 forum sat覺lar覺nda paypal only diyen sat覺c覺lar b羹t羹n bu adaletsizliklere ramen az say覺da deil.
Tekrar ge癟mi olsun.
Teekk羹羹rler creeindian, adamlar bildiin monopoly, bundan sonra sadece havale vs kabul etmek laz覺m ama al覺c覺lar覺n 癟ou da paypal istiyorlar hala.