TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yabanc覺 Forumda Sat覺 ve Dispute Sorunu Tecr羹be Payla覺m覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yabanc覺 Forumda Sat覺 ve Dispute Sorunu Tecr羹be Payla覺m

Mesaj Tolgi06 » 29 Oca 2015, 15:23

mvurucu yazd覺:ok ge癟mi olsun...inallah savc覺l覺k s羹recinde bir eyler 癟覺kar..
癟ok ama 癟ok sa癟ma

ben de 癟evreme paypal kullanmamas覺 konusunda gerekli uyar覺lar覺 yap覺yorum bu al覺veri hilesini 繹zetleyip

Saolas覺n mvurucu. Ben bile bu kadar sa癟ma olaca覺n覺 beklemiyordum.
Bu dispute a癟覺ld覺覺nda ilk i sorgusuz sualsiz hesab覺m覺 s覺n覺rlad覺lar. nce 2-3 bilgi istediler temin ettim hesab覺m覺 a癟t覺lar. Ad覺ndan dispute aleyhimde kapamn覺nca yeniden s覺n覺rlad覺lar ve yeniden birtak覺m belgeler istediler (kimlik faturalar vs vs), bunlar覺 da temin ettim. Ard覺ndan g繹nderdiim 羹r羹nlere ait maliye antetli ad覺ma kay覺tl覺 fatura istediler satt覺覺m her saat i癟in. irket olmad覺覺m覺, bireysel olarak hobi seviyesinde ilgilendiimi bu y羹zden ad覺ma kay覺tl覺 maliye antetli fatura isteyemeyeceklerini belirttim. Ard覺ndan o zaman hi癟bir sorun yok dediler. Ertesi g羹n yeniden mail att覺lar ve hesab覺m覺 kapatt覺lar. Bir de baka bir mail at覺p bu kapama karar覺na itiraz hakk覺n覺z yok diye.

Bu da yetmedi o esnada paypal hesab覺mda bulunan bakiyeyi de 癟ekemeyeceimi, ancak 6 ay sonra alehimde baka bir dispute daha a癟覺lmazsa bu paray覺 geri alabileceimi belirttiler. Yani paypal hesab覺mda bulunan t羹m para da bloke oldu 6 ay boyunca.

Yani bende ak覺n覺m bu kadar da mant覺ks覺zl覺k olduu i癟in.

Orhanbalu yazd覺:@Tolgi06
Ne yani, bu durmda madur olan zaten sizsiniz 羹st羹ne birde hesab覺n覺z覺 m覺 kapatt覺lar ? Yuh be ..:(

Hesap kapand覺, elimde 羹r羹n羹 g繹nderdiime dair belgeler olmas覺na ramen elyhimde sonu癟land覺 :?

creeindian yazd覺:Tekelin olduu yerde bu t羹r durumlar maalesef hep yaan覺yor. Adamlar Kontrol羹 tamamen ele ge癟irmi, al覺c覺 ve sat覺c覺larda da gereksiz bir paypal g羹veni ve tercihi var, 癟羹nk羹 baka se癟enekleri yok. Ebay veya yabanc覺 forum sat覺lar覺nda paypal only diyen sat覺c覺lar b羹t羹n bu adaletsizliklere ramen az say覺da deil.
Tekrar ge癟mi olsun.

Teekk羹羹rler creeindian, adamlar bildiin monopoly, bundan sonra sadece havale vs kabul etmek laz覺m ama al覺c覺lar覺n 癟ou da paypal istiyorlar hala.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj onatozer » 29 Oca 2015, 16:31

ncelikle ge癟mi olsun. 6 ay sonra para 癟ekiminde problem yaanmayaca覺n覺 d羹羹n羹yorum, 癟羹nk羹 bu durum benim de ba覺ma gelmiti. Hatta o arada para unutulursa daha keyifli hale geliyor, 6 ay sonra unuttuunuz bir meblan覺n hem de d繹viz cinsinden iade edilmesi buruk bir mutluluk veriyor :roll:

Paypal'覺n en haks覺z kazan癟lar覺ndan biri de kur fark覺. D羹n ba覺ma gelen bir olayda en fahi banka dolar kurunun bile 2,375 olduu saatlerde Paypal paray覺 2,31 den bozdurarak resmen yasal tefecilik yap覺yor. Ayr覺ca T羹rkiye hesaplar覺na baka bir d繹viz cinsinden para 癟ekmeye olanak tan覺may覺p TL ye 癟evirmeye zorunlu tutuyor. :evil: Bu kadar fahi fiyatlar覺 g繹rd羹k癟e nas覺l baka bir sistem 癟覺ksa da bu faizan tekelden kurtulsak dedirtiyor...
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj tarkani » 29 Oca 2015, 17:42

Tolgi06, twitter 羹zerinden paypal ile yaad覺覺n覺z s覺k覺nt覺y覺 yazarsan覺z da dikkat 癟ekebilirsiniz. Firmalar marka imaj覺 zedelenmesin diye sosyal medya arat覺rmalar覺 癟ok yap覺yor.

Su癟lamadan, kiisel g繹r羹ten ziyade, objektif ger癟ekleri yazmak 繹nemli.
Kullan覺c覺 avatar覺
tarkani

Kay覺t: 26 Ara 2012, 11:14

Mesaj manil » 29 Oca 2015, 18:21

tarkani yazd覺:Tolgi06, twitter 羹zerinden paypal ile yaad覺覺n覺z s覺k覺nt覺y覺 yazarsan覺z da dikkat 癟ekebilirsiniz. Firmalar marka imaj覺 zedelenmesin diye sosyal medya arat覺rmalar覺 癟ok yap覺yor.

t羹m TSF RT yaps覺n. :) bana uyar.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Tolgi06 » 29 Oca 2015, 23:20

OnatOzer yazd覺:ncelikle ge癟mi olsun. 6 ay sonra para 癟ekiminde problem yaanmayaca覺n覺 d羹羹n羹yorum, 癟羹nk羹 bu durum benim de ba覺ma gelmiti. Hatta o arada para unutulursa daha keyifli hale geliyor, 6 ay sonra unuttuunuz bir meblan覺n hem de d繹viz cinsinden iade edilmesi buruk bir mutluluk veriyor :roll:

Paypal'覺n en haks覺z kazan癟lar覺ndan biri de kur fark覺. D羹n ba覺ma gelen bir olayda en fahi banka dolar kurunun bile 2,375 olduu saatlerde Paypal paray覺 2,31 den bozdurarak resmen yasal tefecilik yap覺yor. Ayr覺ca T羹rkiye hesaplar覺na baka bir d繹viz cinsinden para 癟ekmeye olanak tan覺may覺p TL ye 癟evirmeye zorunlu tutuyor. :evil: Bu kadar fahi fiyatlar覺 g繹rd羹k癟e nas覺l baka bir sistem 癟覺ksa da bu faizan tekelden kurtulsak dedirtiyor...

Saolas覺n onatozer, kur kaz覺覺 zaten dillere destan boyutlarda. Monopoly ileyii direk olarak.

tarkani yazd覺:Tolgi06, twitter 羹zerinden paypal ile yaad覺覺n覺z s覺k覺nt覺y覺 yazarsan覺z da dikkat 癟ekebilirsiniz. Firmalar marka imaj覺 zedelenmesin diye sosyal medya arat覺rmalar覺 癟ok yap覺yor.

En a覺rd覺覺m da bu oldu, adamlar TR pazar覺nda doru d羹zg羹n detayl覺 arat覺rmaya girmiyor hi癟bir konuda. Bir dier dikkatimi 癟eken nokta da call center elemanlar覺n覺n tutumu oldu. Ger癟eklerden ziyade sizi rahatlatacak cevaplar vermeye 癟al覺覺yorlar. Son derece la癟kalam覺 bir sistem.
Sosyal medya 癟ok mant覺kl覺 olur ancak yasal s羹re癟 ilerken gerek var m覺 ya da nas覺l bir etkisi olur biraz d羹羹neceim san覺r覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Mesaj onatozer » 30 Oca 2015, 02:10

PayPal call center'覺 imdiye kadar Konutuum en "samimi" hizmeti veren call center olabilir, bazen gayri ciddi ve profesyonel say覺lmayacak tepkiler verseler de call center eleman覺ndan cok bir mudur yard覺mc覺s覺 繹zg羹veni ile konumalar覺 hem olumlu hem olumsuz yonden farkl覺
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Bg17 » 30 Oca 2015, 04:27

Google wallet umarim basariya ulasir.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Tolgi06 » 30 Oca 2015, 14:51

OnatOzer yazd覺:PayPal call center'覺 imdiye kadar Konutuum en "samimi" hizmeti veren call center olabilir, bazen gayri ciddi ve profesyonel say覺lmayacak tepkiler verseler de call center eleman覺ndan cok bir mudur yard覺mc覺s覺 繹zg羹veni ile konumalar覺 hem olumlu hem olumsuz yonden farkl覺

Samimiler evet ama objektiflikten uzaklar. 襤nsan覺 rahatlatmakta 羹stlerine yok ama bu rahatlaman覺n ne yaz覺k ki reel de bir avantaj覺n覺 g繹remedim.

Bg17 yazd覺:Google wallet umarim basariya ulasir.

Umar覺m ula覺r zira paypal nerden baksan tutars覺zl覺k dolu :?
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners