Fiyatları ve satış noktaları hakkında hiç bir yerde bilgi yok. Mira 1896'da kurulan eski bir marka ve önemli mekanizmalar ve saatler üretmiş ama sanırım 1940'ların sonunda kapanmış, 2010 da tekrardan faliyete geçirilmiş anladığım kadarı ile. Basel 2010 boothunu daha önce görmüştüm. Bu tarz eski markaların isim hakkını alarak saat üreten çok firma var, forumda da konuştuk daha önce, genelde uzakdoğulular yada bazı İsviçreli yatırımcılar alıyordu ve Çin mekanizmalı düşük kalite saatler veya alt/orta kalite Swiss made quartz, automatic modeller üretiyorlardı ama ilk kez bu kadar özenli ve güzel dizaynlarla hazırlanan farklı mekanizmalı ürünlerle yeniden doğan bir markaya şahit oluyorum. Swiss Made Automatic olarak lanse edildiğine göre mekanizmalarıda retrograde in-house herhalde. Firmaya mail attım bilgi talebinde bulundum. Cevap gelince konuya eklerim.

Yabancı hiç bir forum yada blogda da göremedim, herhalde ilk biz TSF'de marka üzerine konuşuyoruz. ilginç, bakalım ne çıkacak

Serilerin diğer modellerinide yükledim. "Exceptional Timepieces" demek en doğrusu sanırım. Tebrik ederiz.

Mira Merveille de L'Espace M101

Mira Merveille de L'Espace M102

Mira Odyssée D'Univers M105

Mira Lady Fée Céleste M107