TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Diesel Dz4305 Modeli Hakkında Görüşünüz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Diesel Dz4305 Modeli Hakkında Görüşünüz

Mesaj wsneijder » 24 Oca 2015, 01:40

Merhabalar,

Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım, herkese öncelikle merhaba demek istiyorum. Diesel Dz4305 modeli hakkında bilgi almak istiyorum. Saati hepsiburada.com'da indirimde gördüm ve oradan almak istiyorum, yurtdışındaki fiyatlara göre daha uygun gözüküyor. Öncelikle buradan alışveriş yaptıysanız görüşlerinizi öğrenmek isterim.

Resim

Hepsiburada linki de burada: http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sakedz4305&categoryId=25008404

Saatle ilgili endişem deri kordon olmasından dolayı, belli bir süre sonra kokma yapar mı. Önceden deri kordon Armani Exchange bir saatim vardı ve bu sorunla karşı karşıya kalmıştım. Ayrıca 2 yıl garantisi var, böyle bir sıkıntı ile karşılaşırsam kordon değişimi ile ilgili yardımları olur mu aynısı ile tabiki.

Ayrıca Diesel saatlerle ilgili genel görüşünüz nasıl, kalite fiyat açısından karşılaştırma yapılacak olursa genel bir bilgilendirme yapacak olursan öneriniz ne olur? Bu ürünü kullanmış kişiler varsa önerilerini dinlemek isterim.

Deri kordonun kokma problemine karşılık çelik kordonlusu da var ancak deri kordonlusu kadar havası yok malesef. Önceliğim kahverengi deri kordonlu olanı.

Çelik kordonlu olan:

Resim
Kullanıcı avatarı
wsneijder

Re: Diesel Dz4305 Modeli Hakkında Görüşünüz

Mesaj ihtisar » 24 Oca 2015, 03:06

tasarımı hoş evet ama aksesuar almış olursun saat değil. Diesel çöptür. parana yazık :?

o paraya birçok SAAT alabilirsin :)

asıl işi saat olmayan markalardan saat almanı tavsiye etmem.
Kullanıcı avatarı
ihtisar

Mesaj raven » 24 Oca 2015, 03:13

aman haa ;)
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj khef » 24 Oca 2015, 08:44

Forumda biraz daha vakit gecirmenizi tavsiye ediyorum. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj Caner1983 » 24 Oca 2015, 12:23

bileklik olarak hoş olabilir:)
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj wsneijder » 24 Oca 2015, 18:31

Cidden Diesel marka saatler bu kadar işe yaramaz mı ? Şu an şok olmuş durumdayım açıkçası :o

Açıkçası işin birazda havasındayım yani, verebileceğim üst limit bu fiyat. 3-4 yıl da mı kullanamam acaba, mekanik aksamı veya kayışında sıkıntı yaşar mıyım kısa süre içerisinde?
Kullanıcı avatarı
wsneijder

Mesaj eraslani » 24 Oca 2015, 19:25

yalnız fiyatıda iyiymiş.. geçtiğimiz öğretmenler gününde kızımın öğretmenine almışız bu saatten(sınıfça tabii)..ben sonradan fotoğraftan gördüm..750-800 gibi bir rakamdı..
petrol fiyatları düşünce buda düşmüş anlaşılan :)
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj zgnclskn » 24 Oca 2015, 20:22

Moda markalarının fason olarak ürettirdiği saatler pek değer görmüyor forumda haklı olarak. Zaten saat hakkında ufak bir araştırma yapmaya kalktığınızda teknik herhangi bir bilgiye ulaşılamıyor oluşu da bu görüşün bir destekleyicisi. Stil derseniz gerçek saat üreticisi firmaların da gayet stilistik ürünleri her daim mevcut. Ben de forumda yeniyim, ama gördüğüm kadarıyla burada çoğu arkadaşımız saat işinin hası olan mekanik saatler ile ilgilenmekte. Tabi olay illa mekanik olması ya da olmaması değil, fakat içinde ne idüğü belirsiz bir mekanizma bulunan bu tip saatlere ne kadar güvenebiliriz, bu büyük bir soru işareti. Muadillerine göre daha kaliteli üretim yaptıran moda markaları da mevcut, ama bildiğim kadarıyla Diesel bunlardan biri değil. Marka değerine(ki bu marka değeri saat üzerinden gelişmiş bir marka değeri de değil) boş yere para vermek bana da mantıklı gelmiyor açıkçası. Kaldı ki Diesel öyle bizim buralarda algılandığı kadar havalı bir marka bile değil anavatanında falan. Mekanik saat konusu ayrı bir derya, ama quartz mekanizmalı da olsa işin birçok detayı var. Tamir edilebilirlik, kasa kalitesi, işçilik bunlardan bazıları. Benim için saat alınıp kullanılan, birkaç yıl sonra ise çöpe dönüşen bir tüketim nesnesi değil, olmamalı da diye düşünüyorum. Aslında tüketim kavramıyla daha köklü problemlerim var, neyse onu geçelim :) Forumda biraz vakit geçirmenizin ben de faydalı olacağı kanaatindeyim. Zira kısa zamanda bilginiz artacak, fikirleriniz değişecektir. Ha illa "ben işin havasındayım bu saatte gayet havalı birkaç sene kullanınca zaten sıkılırım" mantığındaysanız forumdan alınabilecek pek bir fayda yok sanırım sizin için.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 65 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners