Archimed » 12 Mar 2015, 15:21
Hiperman yaşını bilmiyorum ama sana bir abi tavsiyesi vereyim. Ben 40 yaşındayım ve senin de yaşının 20-25 bandında olduğunu düşünüyorum. Senin yaşlarında insanın kalbi hızlı atıyor; kız arkadaşını mutlu etmek için hediye bütçeni elinden geldiğince yüksek tutmaya çalıştığını tahmin ediyorum. Tavsiyeme geleyim; kendini maddi olarak zorlayacak rakamlarda hediye işine girme. Gün gelip de kız arkadaşından ayrıldığında verdiğin paraya acırsın. Zaten 1.000 TL gibi bir rakama da kızın bayılacağı bir saat (Rolex, Omega, Cartier, Tag Heuer gibi) bulamazsın. O paranın çok daha düşük bir miktarı ile (mesela 300-500 TL gibi) kaliteli bir parfüm, güzel bir ayakkabı&çanta vs alabilirsin. Olmadı; uygun fiyatlı bilet ayarlayıp kız arkadaşınla bir hafta sonunu güneyde geçirebilirsin. En azından ilerde hatırlayacağın güzel bir hatıran olacaktır. Yok kız arkadaşınla ciddi düşünüyorsan saat yerine daha kalıcı olan; kızın ailesinin de muhtemelen daha çok hoşuna gidecek altın takı/yüzük/bilezik falan almanı öneririm.