TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Philippe vs Richard Mille vs Audemars Piguet Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Philippe vs Richard Mille vs Audemars Piguet

Mesaj Archimed » 15 Oca 2015, 14:18

Bildiğim kadarıyla Salihy'de benzer PP var. Eğer olmasaydı ilk tercihim PP olurdu.

Bu durumda benim önerim:
1. Rolex Paul Newman (zamansız, hem takım elbise hem spor kıyafete uyar, koleksiyon değeri var)
2. AP GMT Concept Tourbillion Titanium (şık ve spor; zaman içinde koleksiyon değeri olabileceğini düşünüyorum)
3. PP5960 (PP her zaman PP'dir; elinizde muadil modeli olunca listede 1 numara yerine 3 numaraya düşebiliyor :) )
(4. RM- bence güzel ve şık bir saat ancak belli bir süre kullandıktan sonra başka saat için elinizden çıkartmak istediğinizde zorlanabileceğinizi düşünüyorum)
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj cenk » 15 Oca 2015, 14:42

Ben de sizin koleksiyonunuzda RM gormek isterim :champ:
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj Bond » 15 Oca 2015, 15:29

Kask, yarış tulumu ve direksiyonda hangisi iyi durur ona karar vermek lazım :D Sanki Richard Mille RM035 Rafa Carbon veya başka bir RM modeli olur gibi :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Patek Philippe vs Richard Mille vs Audemars Piguet Seçim

Mesaj okz » 15 Oca 2015, 15:48

Elinizde benzer bir pp modeli olması nedeniyle, paul newman çok daha uygun olur gibi görünüyor.
Kullanıcı avatarı
okz

Mesaj SalihY » 15 Oca 2015, 16:31

Arkadaşlar selam,

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, görüyorum ki çoğunluk benimle hemen hemen aynı paralelde düşünüyor :)

RM ve AP arasındayım daha çok, PP çok güzel ve nadir bir saat olmasına rağmen dediğiniz gibi koleksiyonumda olanlara benzer bir parça. O yüzden o son sırada şu an listemde. Rolex ise zor bulunan, bulunsa bile temiz bulunması zor olduğu için çok ciddi bir şekilde değerlendirmeye alamıyorum, aramaya başlamakla bulmak arasında bazen aylar olabiliyor. RM ile AP arasında bir karar olacak görünüşe göre :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj BarisFB » 15 Oca 2015, 16:40

Walla bugünkü hareketiyle İsviçre merkez bankası sağolsun tüm swiss saatlerin fiyatına %30 zam yaptı :( :(

piyasa fiyatı genelde dolar olarak geçen vintage Rolex'ler bugün artık %30 daha ucuz gibi düşünebilirsiniz :lol: :lol:
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj Tgm » 15 Oca 2015, 16:41

Küçük bir araştırmayla RM ve AP arasında -AP lehine- ciddi bir fiyat farkı olduğunu gördüm. Yanılmadıysam tabi :)

ZAten RM diyecektim, şimdi daha güçlü bir şekilde RM diyorum. AP'ye çok saygı duymakla birlikte -arada bir de bu kadar fark varken- RM daha iyi bir tercih olur kanımca :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj tarkani » 15 Oca 2015, 17:33

BarisFB yazdı:Walla bugünkü hareketiyle İsviçre merkez bankası sağolsun tüm swiss saatlerin fiyatına %30 zam yaptı :( :(

piyasa fiyatı genelde dolar olarak geçen vintage Rolex'ler bugün artık %30 daha ucuz gibi düşünebilirsiniz :lol: :lol:

Amanın!! :shock: :shock: :shock:

Artık TL kazançla para biriktirmek imkansız. CHF'ye çevirip öyle biriktirmek lazım.
Kullanıcı avatarı
tarkani

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 61 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners