Bu başlık cok zamanımı alır
Ploprof'u kolunda deneyip aklına deli deli seyler gelmis biri olarak kesinlikle zevkine de almama sebeplerine de Katılıyorum
Cok beğenip sadece uzaktan beğendiğim diger Omega da Chronograph planet ocean'dir.

Cift subdial, mavi tonu, sevdigim Tasarımı beni cok cezbediyor, ancak o fiyat aralığında son Alınacak saatler Arasında ne yazık ki...
Bir baska asla almayacak olsam da uzaktan seveceğim marka Ludovic Ballouard.
Cogu kişinin gözünde bile canlanmayacak biliyorum ancak gördugum en özgün tasarımlardan birine sahip. Tutucu klasik görünümünün altında inanılmaz bir teknik yatıyor.

Tek kol dakikayı klasik bir saat gibi gösterirken, tüm saat indeksleri ters duruyor. Hangi saat indeksi gösterilecekse o saat duz sekilde Dönüyor.

optik olarak sıradan dursa da aslında icinde cok enteresan bir özellik bulundurması beni cok etkiliyor. Ancak alir miyim? Su anda hayır.
Bir diger cok beğendiğim ancak bir turlu almaya aklımın yatmadığı model Glashutte Seventies Panorama;

Tarihi tasarım, Saygıdeğer mekanizma, kasa ile bütünleşik bilezik Tasarımı, harika mavi tonlu kadran... Cok beğensem de bir turlu almak için tutarlı bir sebep bulamıyorum, uzaktan sevdiklerim Arasında kalıyor.
Son olarak da marka olarak hic isinamadigim ancak bu modeli ile beni surekli cezbeden model IWC Ingenieur Automatic Vintage 1955 Laureus Limited edition.

Klasik, gösterişsiz Tasarımı, hicbir iwc de olmayan kasa ve kadran, mavi tonunun ışıltısı kendini cok begendiriyor. Tek IWC saatim olabilme ihtimali olmasina rağmen bir türlü "tamam alıyorum" deme cesaretini bende yaratmadı...