TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient Mako XL Farklı Kutu Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Orient Mako XL Farklı Kutu Bilgi

Mesaj 161907 » 02 Oca 2015, 16:05

Üstatlar öncelikle hepinizin yeni yılını kutlarak konuya başlamak istiyorum. Saat konusunda henüz çömezim ancak işe sevdalandık diyebilirim :). Kendime yeni yıl hediyesi olarak bir Orient Mako Xl aldım. Saati Aslan saat garantisiyle bir dükkandan aldım Sirekeci'den. Ancak ben aldıktan sonra kutu açılış konularını incelerken fark ettim ki,benim saatin kutusu diğer deri mako kutularına göre oldukça dandik görünümlü bir karton kuyu :(.Üstünde robot aslanlar ve bir adam oturuyor :P . Şimdi benim için önemli olan kutu değil sonuçta kolumuzda kutuyu gezdirmiyoruz. Ancak kutunun böyle olması saatin bende sahte olabileceği hissini uyandırdı. Sizce böyle birşey olabilir mi ? Fotoğraflar birazdan...

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Abiler lütfen konuyu boş geçmeyelim. Öğrenci bir kardeşiniz olarak böyle bir saati almak benim için zaten kolay değil. Eğer sahteyse gidip paramı geri alayım...
Kullanıcı avatarı
161907

Re: Orient konusunda yardım

Mesaj kilimanjaro » 02 Oca 2015, 16:44

Saat Saat firması bana kutusuz bir omega teklif etmişti fiyatın liste fiyatının çok altında olacağını söylemişti.Omeganın sahtesini satmaya cesaret edebileceklerini hiç sanmıyorum.Siz eğer uygun fiyata aldıysanız benzer bir durum olabilir.Yine de uzman arkadaşlar var burada ... en doğru yanıtı vereceklerdir. :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Re: Orient Mako XL Farklı Kutu Bilgi

Mesaj 161907 » 02 Oca 2015, 16:46

Cevap için teşekkür ederim. Ben saati Alsa saat ten 430'a aldım.
Kullanıcı avatarı
161907

Mesaj Erdem35 » 02 Oca 2015, 17:04

Saatiniz %100 orjinal, o konuda hiç bir sıkıntınız olmasın :thumbup: kutu konusuna gelirsek; sanki saatin dış kutusunun içine yastık koyup vermişler... bir de iç kutu olmalı ki saat onun içine konur.. gerçi dediğiniz gibi o kadar kafaya takılacak bir konu değil....

güle güle kullanın bu arada,başlangıç için çok güzel bir seçim :champ: :champ:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj Tgm » 02 Oca 2015, 17:35

Saatiniz orjinal, içiniz rahat olsun :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj 161907 » 03 Oca 2015, 00:49

Abiler cevaplar için teşekkür ederim. Valla içim rahatladı. Konuyu açtıktan sonra zaten Alsa saat ile irtibata geçip farklı bir mağazasından orjinal kutusunu temin ettim. Kısacası hiç bir problem kalmadı. :). Konu kapatılabilir. Saygılar...
Kullanıcı avatarı
161907

Mesaj afl » 03 Oca 2015, 00:58

Ek olarak, Alsa saat yılların saatçisidir ve çok güvenilirdir.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Modern60 » 03 Oca 2015, 01:29

ALSA 40 YILDIR VAR VE YERİNDE...İçiniz rahat olsun. Savaş bey ve kardeşleri çok ciddi tüccarlar ve Melih ASLAN beyin iyi müşterileri...
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 72 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners