TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Momentus TM250S-02KS ve Seiko SNAF51P Seçim Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Momentus TM250S-02KS ve Seiko SNAF51P Seçim Önerisi

Mesaj kral1840 » 31 Ara 2014, 16:05

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum
nişan için saat bakıyorum
momentusun bu köstekli tarzında saati hoşuma gitti.momentus hakkında ne dersiniz bu fiyata bu saat değermi?

momentus 450 tl
seiko 550 tl

http://www.hizlisaat.com/momentus/tm250s_02ks/

Resim

ne dersiniz bu mu olsun seiko da da bu tarz var fiyat olarak seiko 100 tl pahalı.

http://www.seiko-saat.com/urun/seiko-snaf51p-erkek-kol-saati_2337.aspx

Resim

istediğim model deri kordon kadran beyaz akrep yelkovan mavi tonları ve içinde kronometre yani üçlü takımda olacak.sizinde tavsiyeniz varsa bu iki model tarzın da yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
kral1840

Re: Momentus TM250S-02KS ve Seiko SNAF51P Seçim Önerisi

Mesaj raven » 31 Ara 2014, 19:10

her iki saat de kalitelidir sizi üzmez. bu iki saat arasında momentus "dress watch" seiko ise daha çok "casual" bir tarz da. ayrıca momentusun kordon bağlantı yerlerinin saat kasasıyla birleşim noktası kırılgan görünüyor. böyle bir saat çok dikkatli kullanılmalı bence. bütçenizin sınırını söylerseniz daha iyi olur. bence farklı modellere de bakılmalı. :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj kral1840 » 31 Ara 2014, 19:28

raven yazdı:her iki saat de kalitelidir sizi üzmez. bu iki saat arasında momentus "dress watch" seiko ise daha çok "casual" bir tarz da. ayrıca momentusun kordon bağlantı yerlerinin saat kasasıyla birleşim noktası kırılgan görünüyor. böyle bir saat çok dikkatli kullanılmalı bence. bütçenizin sınırını söylerseniz daha iyi olur. bence farklı modellere de bakılmalı. :thumbup:

cevabınız için teşekkürler.
bütçe olarak bu civarda olmalı.

aslında momentus diğer saatlerden çok farklı köstekli saatin kordon takılmışı gibi.
camı bombeli büyük ve çok hoş.
seiko yu direk görmedim sadece netten gördüm ama seiko yuda marka olarak iyi diye düşündüm.
arada 100 tl oynuyor.

momentusu alsam seiko nun verdiği sağlamlığı ve kaliteyi alabilirmiyim uzun yıllar kullanımda.

düzenleme: momentusun kordon bağlantı yerleri kasa ile birleşikmiş,kopacak kırılacak gibi durmuyordu fakat ileride koparsa tamiri sıkıntı olabilir heralde.
Kullanıcı avatarı
kral1840

Mesaj raven » 31 Ara 2014, 19:32

momentus sizi üzmez sadece dediğim çekincelerim var. mekanizma olarak asla üzmez 15 yıllık bir momentus dalış saatim var dalarken kullanıyorum. hala tıkır tıkır çalışır. bir çok markayı gömdüğünü bilirim (momentus alma diyen arkadaşlarım daha iyi bilirler :lol: :lol: )
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj kral1840 » 31 Ara 2014, 19:41

raven yazdı:momentus sizi üzmez sadece dediğim çekincelerim var. mekanizma olarak asla üzmez 15 yıllık bir momentus dalış saatim var dalarken kullanıyorum. hala tıkır tıkır çalışır. bir çok markayı gömdüğünü bilirim (momentus alma diyen arkadaşlarım daha iyi bilirler :lol: :lol: )

bende casio çelik kordonlu kronometreli analog kullanıyorum 10 yıldır,iki kere pilini değiştirdim sorunsuz hergün kullanıyorum.
şimdi deri kordonlu saat alınca da casio dan aldığım sağlamlığı da alayım istiyorum,sonuçta birdaha saat almayı düşünmüyorum.

momentusun da o bağlantı yerlerinin sağlamlığına iyice karar verince alın diyosanız seiko ya da birde yakından bakıp kararımı vereceğim.
ilginiz için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
kral1840

Mesaj raven » 31 Ara 2014, 19:44

"bir daha saat almayı düşünmüyorum" dediğinizi daha sonra yeni saat alırken hatırladığınızda çok güleceksiniz :lol: nişanınız hayırlı olsun aldığınız saatin fotolarını forumumuzda paylaşın lütfen. iyi seneler. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj kral1840 » 31 Ara 2014, 19:50

raven yazdı:"bir daha saat almayı düşünmüyorum" dediğinizi daha sonra yeni saat alırken hatırladığınızda çok güleceksiniz :lol: nişanınız hayırlı olsun aldığınız saatin fotolarını forumumuzda paylaşın lütfen. iyi seneler. :thumbup:

teşekkürler,darısı bekarların başına olsun :D
saatimi alınca fotoğraf paylaşımda ve yorumda bulunacağım.
Kullanıcı avatarı
kral1840

Mesaj raven » 31 Ara 2014, 19:56

kral1840 :D :thumbup:
Kullanıcı avatarı
raven

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners