Orhanbalu yazd覺:Her iki saati de kullanm覺 biri olarak, kesinlikle rolex ile steinheart覺 kar覺lat覺rmay覺n derim. Yukar覺larda bir arkada覺n dediine tamamen kat覺l覺yorum. Steinheart kullan覺ma bal覺 olmakla beraber 8 ay gibi bir zamanda b羹t羹n zerafetini yitiriyor. Ama癟 sadece zaman覺 bilmekse 100 tl ye bile zaman覺 g繹steren uzun 繹m羹rl羹 saat al覺nabilir. Bence Rolex tamamen zaman覺 g繹stermenin d覺覺nda bir aksesuar diyebilirim. Tart覺mas覺z kendini kan覺tlam覺 hatta ikinci el fiyat覺 bile sigara fiyat覺 gibi standartlam覺 bir saattir. Adet mi kalite mi ? Kesinlikle kalite !!! 10 y覺l 繹nce sifir覺na verdiniz paran覺z覺 10 y覺l sonra bile pazlas覺 ile alabiliyorsan覺z. Kar覺lat覺r覺lma yap覺lmas覺 bile yanl覺 olur.
evsen81 yazd覺:Orhanbalu yazd覺:Her iki saati de kullanm覺 biri olarak, kesinlikle rolex ile steinheart覺 kar覺lat覺rmay覺n derim. Yukar覺larda bir arkada覺n dediine tamamen kat覺l覺yorum. Steinheart kullan覺ma bal覺 olmakla beraber 8 ay gibi bir zamanda b羹t羹n zerafetini yitiriyor. Ama癟 sadece zaman覺 bilmekse 100 tl ye bile zaman覺 g繹steren uzun 繹m羹rl羹 saat al覺nabilir. Bence Rolex tamamen zaman覺 g繹stermenin d覺覺nda bir aksesuar diyebilirim. Tart覺mas覺z kendini kan覺tlam覺 hatta ikinci el fiyat覺 bile sigara fiyat覺 gibi standartlam覺 bir saattir. Adet mi kalite mi ? Kesinlikle kalite !!! 10 y覺l 繹nce sifir覺na verdiniz paran覺z覺 10 y覺l sonra bile pazlas覺 ile alabiliyorsan覺z. Kar覺lat覺r覺lma yap覺lmas覺 bile yanl覺 olur.
Bu bilgi 癟ok faydal覺 oldu.8 ay kaliteli bir saatin y覺pranmas覺 i癟in 癟ok k覺sa bir s羹re.Ge癟en sene ald覺覺m seiko saatlerim, 5-6 senedir kulland覺覺m casio saatim halen 癟ok iyi kond羹syonda.Steinhart'ta mekanizma iyi olsa da malzeme kalitesi biraz d羹羹k o zaman.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 51 misafir
|