Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
sefakucuk » 24 Ara 2014, 17:38
Herkese merhaba iyi forumlar
Bundan önceki saatlerim genelde ucuz moda markası saatleriydi fakat dün saatcide bu modeli gördüm ve çok beğendim. Özellikle kullandığım Tommy el yıkama esnasında su alınca biraz daha seçici oldum ve özelikle bu forumda moda firması saatleri almayın diyen arakadşları daha bir anladım.
http://www.tissot.ch/products/tissot-t-race-chronograph-gent/T0484172705701.htmlBeğendiğim saat bu arkadaşlar ,bu saat hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? benim için önemli bir meblağ ve almışken uzun süre kullanmak istiyorum. sorduğumda saatin pilli olduğunu öğrendim bu benim için bir eksi midir ? şimdiden teşekkür ederim.

-

sefakucuk
-
-

ihtisar
-
-

khef
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: korayyalnizlar, MSN [Bot], onur226 ve 108 misafir