OnatOzer yazd覺:creeindian, USD hesab覺n覺n olduu banka ile ilgili bir s覺k覺nt覺 olabilir, ben yeil yonca logolu (banka ad覺 yazmam doru olur mu bilemedim:)) banka ile 癟ok rahat 癟al覺覺yorum. stelik belirtilen s羹relerden de daha erken para hesaba ge癟iyor, ertesi g羹n hesaba ge癟en yat覺rma ilemi biliyorum.Eer mevcut hesaplar ile olmuyorsa kullan覺lan kredi kart覺na yat覺rmak da yine kur kurnazl覺覺n覺n 繹n羹ne ge癟iyor. Gerekli se癟im yap覺l覺rsa yatan d繹viz kredi kart覺n覺n ait olduu bankan覺n kuruna g繹re d繹n羹t羹r羹l羹yor.
Kargo konusunda ise al覺c覺 baka bir yol istemedii s羹rece PTT en uygun fiyatl覺 y繹ntem. Ancak yukar覺da da belirtildii gibi memurun o anki psikolojisine g繹re fiyatland覺rmalar 癟覺kabiliyor.Ben genelde kargo 羹cretsiz diye belirtip ekstra ilgi 癟ekmenin mant覺kl覺 olduunu d羹羹n羹yorum. 羹nk羹 imdiye kadar verdiim en a覺r kargoya bile 35TL 繹dedim.
Ebay ilk sat覺lar i癟in ger癟ekten s覺k覺nt覺l覺 oluyor ancak olumlu sat覺覺 y羹ksek olan 羹yelerini kesinlikle kolluyor. Bunu hem bir al覺c覺 olarak k繹t羹, hem de bir sat覺c覺 olarak iyi deneyimlediimi s繹yleyebilirim.Zaten pahas覺 癟ok belirli eylerin yerine elden 癟覺kmayan ama g繹zden 癟覺km覺 羹r羹nler i癟in Ebay'in kullan覺lmas覺 taraftar覺y覺m. 羹nk羹 piyasas覺 belli bir saat zaten gerek bizim forumumuz gerekse yabanc覺 forumlarda elbet al覺c覺s覺na ulaacakt覺r.
OnatOzer yazd覺:Paypal bakiyesi hakk覺nda k羹癟羹k bir hat覺rlatma; Paypal bir ka癟 y覺ld覺r bakiyede olan paray覺 yurtd覺覺 al覺verilerinde harcamaya izin vermiyor. Sadece gittigidiyor gibi yerli sitelerde al覺verie ya da kredi kart覺 ve hesaba 癟ekim imkan覺 veriyor.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Dorukeski, Eterna, fsinan, Icarnaceast, kirpi ve 236 misafir
|