TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurt D覺覺na Saat Satma Hakk覺nda Bilgi ve Tecr羹be Payla覺m覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurt D覺覺na Saat Satma Hakk覺nda

Mesaj Erdem35 » 03 Ara 2014, 23:17

Serkan hocam :champ:
h覺mmm :? biraz paypal hesab覺mda vakit ge癟irdim ve para talep edin k覺sm覺n覺 inceledim... san覺r覺m wus ta t覺pk覺 buradaki gibi ilan a癟覺p, al覺c覺 癟覺kt覺覺nda ona iban vermek yerine ondan mail adresini istemek ve bu mail adresini paypale girip para talep etmek gibi bir sistem mevcut...

Cengiz :lol: :lol:

Birde bu wus da "Conus only" deyip duruyorlar ikinci el ilanlarda ne ki o??
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Mesaj SeRxx » 03 Ara 2014, 23:25

Conus Only= Amerika d覺覺ndakiler uzak dursun anlam覺na geliyor :D
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj Erdem35 » 03 Ara 2014, 23:32

her horoz kendi 癟繹pl羹羹nde 繹t羹yor ne yapal覺m :D yurtd覺覺nda bildiin t覺f覺l bir 癟繹mezim :D
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Mesaj ErkGS » 03 Ara 2014, 23:39

Ebay'den satista para paypala hemen yatsa bile, cekmeye kalksan bloke oluyor ta ki paket teslim edilene kadar. Kesinlikle takip edilebilen bir sekilde yollanmasi lazim yoksa adam paketi alip almadim diyerek parasini geri isteyebilir.
Ebay %10 komisyon aliyor. Yetmezmis gibi paypal odeme alinca %4 civari komisyon aliyor. Bi de parayi banka hesabina cekmek kstedin mi mevcut kurun %2 altindan bozup oradan da koyuyor.. Toplam yaklasik %16-17 komisyon cikiyor yani ebay akil isi degil pek..

Watchuseek daha mantikli, o zaman sadece paypal komisyonu ve kur farki olur.parayi da hemen cekersin beklemeden. ;)
Eski Kullan覺c覺 Ad覺: Muhendis78
Kullan覺c覺 avatar覺
ErkGS

Kay覺t: 03 Mar 2011, 16:42

Mesaj Tolgi06 » 03 Ara 2014, 23:42

Bu arada CONUS'un a癟覺l覺m覺 da bulunsun forumda : Continental US
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj Bg17 » 03 Ara 2014, 23:51

mlm yazd覺:Sizin y羹z羹n羹zden kahraman yetimiyor 羹lkede :D

Resim

Yetise de aha b繹yle oluyor yihahahha :lol:

Gozumden yas geldi gulmekten ;) ;) ;)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Yurt D覺覺na Saat Satma Hakk覺nda

Mesaj onatozer » 04 Ara 2014, 01:52

Bu konu benim de yakla覺k 10 Y覺ld覺r epey deneyimli oldugum bir konu olduu i癟in bir ka癟 puf noktaya deinmeden ge癟meyeyim dedim. :thumbup:

Ebay 繹zellikle T羹rk m羹terileri sat覺 konusunda ilk Balarda cok zorluyor, hatta su G羹nlerde belli bir para miktar覺na kadar sat覺 S覺n覺r覺 koyuyor. Ayr覺ca serxx in de deindii gibi art niyetli Al覺c覺da epey bas ar覺t覺r.

Sadece wus degil diger forumlar yolu ile Alim sat覺m ise bence cok kolay, tabii ki yine PayPal kullanmak koulu ile. Bir kac sorunsuz ilemden sonra paypalda s覺k覺nt覺 yaanm覺yor. Ancak PayPal in yapt覺覺 en buyuk vurgun kur fark覺ndan oluyor. K羹癟羹k meblalarda G繹ze 癟arpmasa da b羹y羹k miktarlarda pazarl覺k edilen miktar覺 kur fark覺na verdiim oldu. :( Bu sorunu aman覺n yolu da kredi kart覺na para yat覺yorsa, kart覺n kuru ile yatacak se癟eneini iaretlemek yeterli. Banka hesab覺na yat覺yorsa hangi d繹viz turu 癟ekilecekse o cins banka Hesab覺n覺z olmas覺 laz覺m.

Chrono24 de ise bir kez ilan a癟t覺m fakat sat覺 yapmad覺m. Ancak oldukca bilinen bir ikinci el T羹rk saatcisi en cok sat覺覺n覺 chrono24 羹zerinden yapt覺覺n覺 s繹ylemiti.

Bir ok sanc覺l覺, bir 癟ok da rahat ilemlerim oldu. Insanlar biraz 癟ekiniyor ancak asl覺nda gidip bir d羹kkandan ikinci el saat almaktan hi癟 fark覺 yok. 襤kisinde de kand覺r覺lma miktar覺 Eit, sadece internet jargonunu biraz takip etmek cok Karl覺 al覺veriler yapmay覺 salayabilir.:thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj creeindian » 04 Ara 2014, 11:26

Paypal' a ge癟en paran覺n hesab覺n覺za Ge癟me s羹resi 21 g羹n. Ayr覺ca Onat Bey, son dediiniz eyi ben baaramad覺m, paypal' daki dolar para birimli paray覺 T羹rk Bankas覺ndaki Dolar hesab覺ma aktaramad覺m, mecburen yine TL hesab覺 ve yine kur d繹n羹羹m羹 kaz覺覺.
Ebay deki kargo hesaplama durumuna gelince, oraya istediiniz gibi bir deer girebilirsiniz, tabii tutarl覺 olmad覺 al覺c覺n覺n al覺veri yapmas覺na etki edecektir.
Ben bir adet sat覺 yapt覺m 襤ngiltere' ye. Tahmini 8 Pound kargo bilgisi girmitim ilana ama 4 pound(15 TL civar覺 ) tuttu. O kadar iyi niyeliymiim ki al覺c覺ya mesaj at覺p durumu bildirdim ve 4 pound u adam覺n hesab覺na iade ettim;)
Al覺rken 繹zellikle kargo tutar覺na dikkat edin, iirilmi kargo 羹cretleri var.
Ayr覺ca 羹r羹n羹n羹z ebay den sat覺l覺nca yakla覺k 15 TL civar覺 da bir listeleme 羹creti 繹deyeceinizi unutmay覺n:) Sonu癟 olarak Ebay den sat覺 tam bir bela, forumlardan sat覺 en iyisi gibi g繹r羹n羹yor.
Kullan覺c覺 avatar覺
creeindian

Ya: 44
Kay覺t: 17 Mar 2014, 00:09

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Dorukeski, Eterna, kirpi ve 238 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners