TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot T-Touch Sürprizi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot T-Touch Sürprizi

Mesaj eraslani » 02 Ara 2014, 16:23

Bozulan t-touch saatimi 10 gün kadar önce tissot servise göndermiştim..az önce arayıp saatimin yapılamayacağı bilgisini verdiler..
ancak istersem yeni bir t-touch modeliyle değişim yapabileceklerini söylrediler..saatimin garantisi falan bitmişti..değişim için talep edilen ücret 550 tl..
http://us.tissotshop.com/men/touch-watches/ttouch-ii-men-s-black-quartz-touch-watch.html
saatimi oldukça uzun kullanmış ve aslında sıkılmıştım..ama çöpe gitmesindense 550 tl ödeyerek bu saati almalımıyım?
benimki ilk çıkan t-touch modellerindendi..yeni modelde,ışıklı ekran, 10 atm su geçirmezlik falan ilave olmuş..
bu aralarda t-touch için atıp tutuyordum orada burada :D
Kullanıcı avatarı
eraslani

Re: Tissot T-Touch Sürprizi

Mesaj raven » 02 Ara 2014, 16:50

Bence T-Touch yerine aynı bedelle başka bir model tercih edin. :thumbup: T-Touch lar sonun çıkarıyor ki size sorun çıkarmış. hazır fırsat varken kurtulun ;)
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj cuneyt155 » 02 Ara 2014, 17:14

Raven e katiliyorum
Kullanıcı avatarı
cuneyt155

Mesaj eraslani » 02 Ara 2014, 17:36

Değişim için alternatif sunulmuyor..
belki alışveriş yaptığım bayi kanalıyla farklı modeller ile değişim olabilir..
ama o durumdada açıkçası şu anda ilgilendiğim bir tissot modeli yok..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Architecte » 02 Ara 2014, 20:43

Tissot T Touch modelleri sorun yaratıyor demek ki. Baktım fiyatları da çok yüksek geldi bana. Servisi biraz daha indirim yapabilirlirse değiştir derim. Ama anlaşılan saatten soğumuşsun. :?

Kolay gelsin
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj ErsinGS » 03 Ara 2014, 13:32

Tissot Türk pazarına direk kendisi girdiği için müşteri emnuniyeti adına yapıyor böyle aktiviteleri. Bence dğerlendirin...
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj tachyon » 03 Ara 2014, 15:12

Verdiğiniz Linkteki saatten ziyade aşağıda linkini verdiğim ve bu yıl tanıtılan model hem çok daha estetik hem de solar olması bakımından oldukça kayda değer. Alternatif sunuyorlarsa biraz daha pahalı olması durumunda bile bence düşünülmesi gereken bir model.

http://www.tissot.ch/products/tissot-t- ... 04100.html

Resim
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj eraslani » 03 Ara 2014, 16:05

ersings,
garantisi seneler önce bitmiş ve çarpma sonucu bozulmuş bir saat için bu şekilde değişim teklifleri şaşırttı benide doğrusu..
tachyon,
Akşam şöyle bir araştırdığımda benimde gözüm bu modele takılmıştı..400 tl gibi bir fiyat farkı var aralarında..tabi bunlar liste fiyatları
550 zaten isteniyor 400 daha fark ödersem 950 tl ödemem gerekecek..diğer taraftan 2050 tl liste fiyatlı olan 1500 gibi satılıyor saatçilerde..
gözümden çıkardığım bir saat olduğu için en az ödemeyle işi kapatmaya meyilliyim :)
Kullanıcı avatarı
eraslani

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners