apesen, Tolgi06; markan覺n deerinin her ge癟en g羹n artt覺覺n覺, deerlendiini g繹zlemliyorum, balon deil salam ad覺mlarla ilerliyor. 襤癟ilik ve mekanizma konusunda da 癟ok ileride olduu aikar. Ancak kolumda denemeden ne denli sal覺kl覺 karar olur bilmiyorum, kolda bile denemenin zor olduu bir saatin "fazla" butiklii de g繹z羹m羹 korkutmuyor deil

Bg17, ince-ceket ile kullan覺lacak bir saat kesinlikle ihtiyac覺m olan ey, Cartier Santos ve Blancpain FF u anda vazge癟ilmezlerim ancak ikisi de 癟ok kal覺n-spor saatler. Bir yandan halihaz覺rdakilerden feragat edip Jumboyu tek saat gibi kullanmak cazip gelse de 癟eitlilik de beni 癟ok cezbediyor. Rolex Datejust ya da JLC Ultrathin gibi klasik modeller denedim ancak arad覺覺m saate g繹re a覺r覺 klasik tasar覺mlard覺.

BarisFB, uzun bir mesaj bekliyordum zaten

zellikle "anlayan anlar" maddesine kesinlikle kat覺l覺yorum, ancak bu FP Journe i癟in de ge癟erli diye d羹羹n羹yorum. Bileklik ile kullanma fikri zaten ilk g羹nden beri akl覺mda, keza 癟ok fazla kullan覺yorum.

Journe s繹z konusu olunca asl覺nda bir tane ikinci el var. Ancak denemeden karar vermek, denemek i癟in kilometrelerce yol tepmek ne kadar akla yatk覺n kendi i癟imde tart覺m覺yor deilim

Deerli yorumlar i癟in tekrar teekk羹rler