Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
zfr » 24 Kas 2013, 21:45
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
-

zfr
-
mecburen » 24 Kas 2014, 06:58
Sınıfta hep en arkada otururdu. Derslere ben kaldirirsam kalkar hic sesi çıkmazdi. Üstü başı pasakliydi. 'Ilgilenmiyorlar mi bu cocukla' diye düşünürdüm .
Yine bir öğretmenler günü gelip çatmisti. İçimi heyecan kaplamisti. Çocuklar çiçekler küçük hediyeler almışlardı tek tek getirip veriyorlardi. Hepsini kucaklayip öptüm. En arkada oturan o pasakli çocuk başı one eğik elinde bi gazeteye alelade sarılmış bi seyle duruyordu. Yanıma gelmedi. Açıkça pasakli olduğu için yanıma gelmesini de istemiyordum . Sonra neden bilmem 'sen benim öğretmenler günümü kutlamayacak misin?' Dedim. Yerinden kalktı. Sessizce yanıma geldi. Gazeteye sardigi şeyi bana uzattı. Icimden ne kadar özensiz diye düşünüyordum. Açınca yarım şişe kullanilmis parfüm ile karşılaştim. daha da şok oldum. Kızdım. Yine de teşekkür edip yerine gönderecekken çocuk karşımda gözlerini bana dikmis bakıyordu. Bu ne dedim. Gayri ihtiyari. Çocuk başı one eğdi. Annemin parfümü dedi. Annem geçen yaz öldü öğretmenim. Bunu duyunca başımdan kaynar sular döküldü . Neden konusmadigini neden pasakli oluşunu anlamıştim. ' öğretmenim parfümü sıkar misiniz ' dedi. Sıktı m . Bana sim sıkı sarıldı. Kaybettiği annesinin yerine beni koymuştu. O güne kadar onla ilgili düşündüğüm bütün kötü düşünceler için kendimi affetmedim. O günden sonra en sevdiğim öğrencim o olmuştu.
Öğretmenler günümüz kutlu olsun ...
-

mecburen
-
Erdem35 » 24 Kas 2014, 09:32
Bond

Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
-

Erdem35
-
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir