Ben teşekkür ederim bize nostaji yaşattınız ben o buna benzeyen ve satılışını bizzat gördüğüm dediğim , maneviyata önem vermeyen , dedem ölünce kol saatini benimle birlikte satmaya gittiğimiz dayımın 45 yıl önce şimdinin parasıyla 2500 tl ' ye sattığı ( Ama kısa bir süre sonra kendi paramla aldığım ) saati hatırlattı . Herneyse saatiniz elde sökülüp benzinle revizyolanırsa belki arada bir 1 veyahut 2 saniye kadar aksama yapabilir ama bu çok önemli değil çünkü siz bundan 20 30 yıl öncesine kadar tcdd ' nin verdiği serkisof marka ( aslı snjeider ' dir ) üstüne zinnetli olan (emekli oluncada sözde emekli ikramiyesi adında verilen ) cep saatini görev başındaymış gibi trenin kalkışına göre zırt pırt saniyesine bakacak değilsiniz neyse baş ağırtmaya hacet yok . Tamirden geçerse bu aksama iner ama !!!Kesinlikle Tamir Ettirin !!! , ha eğer 150 tl vermem ne gerek var derseniz veya çok fazla derseniz , benim çoğu alım satımda kullandığım genelliklede başarıya ulaştığım ara ara sorup sonunda ikna etme metodudunu kullanabilirsiniz . Bu arada babanız size saatin kaç yıllık olduğunu söyledi veya siz kaç yıllık olduğunu bilyorsunuz onuda yazarsanız iyi olur , Bana kalsa bu saati özel günlerde ( bayram ve benzeri günlerde ) takarım çünkü bu artık emekliliğe ayrılmak üzere olan yani kolunuzdayken başına kötü kazalar gelirse kolay kolay iflah olmuyacak veya orjinalliği bozulabilecek nadide ve nostajik bir saat , tabi nasıl isterseniz öyle yapın neyse benim tavsiyeme gelince bu saati evde vitrin tarzı bir dolabınız varsa orda sergi tarzında koyabilirsiniz veya kaldırmalısınız . Başka sorunuz varsa yardımcı olmak için bekliyorum .