Bond yazd覺:Sowhard eline sal覺k 癟ok ho bir 癟al覺ma olmu![]()
Abi 癟ok saol
Bond yazd覺:Sowhard eline sal覺k 癟ok ho bir 癟al覺ma olmu![]()
MertYe yazd覺:Bence g羹zel bir video olmu. Direk en iyi 10 marka bunlard覺r demek belki biraz doru olmayabilir ama videoda emeinin olduu aikar. Listeye Vacheron Constantin, Breguet, Blancpain, Richard Mille, Franck Muller gibi markalar eklenebilir hatta daha niceleri de eklenebilir bence.
bilds yazd覺:G羹zel 癟al覺ma ama s覺ralama subjektif olmu ve eminim kiiden kiiye deiir.
Hellhound yazd覺:Yorum istediiniz i癟in d羹羹ncelerimi belirteyim.
ncelikle emeinize sal覺k. G繹rsel a癟覺dan tatmin eden bir video. Onun d覺覺nda tamamen subjektif bir zevkle haz覺rlanm覺 ve yanl覺 bilgiler i癟iyor. Umar覺m saatler hakk覺nda bilgisi olmayan birileri izleyip etkilenmez. Hublot hangi kriterlere g繹re Audemars Piguet veya Patek Philippe'ten daha iyi bir marka, tart覺覺l覺r... Sadece takip癟i kazan覺p reklam almak i癟in harcanan eforlar覺n g繹z羹mde deeri yok.
minus2point4 yazd覺:Adam olacak 癟ocuk kendisini belli ediyor..Destekliyoruz emeine sal覺k kendisinin
Bond yazd覺:Sowhard bana videoyu 繹zel mesaj ile g繹ndermi ve yorumumu sormutu. Kendisi 15 ya覺ndaym覺. Saat marka s覺ralamas覺 elbete uygun deil ve ger癟ei yans覺tm覺yor ancak bu yataki emei ve saatlere ilgisi houma gitti. Forumdan dier arkadalar覺nda yorumlar覺n覺 alabilmesi ad覺na genel foruma konu a癟mas覺n覺 ben tavsiye ettim. Bu sebeple takip癟i kazanmak gibi bir gayesi yoktur. Tabii Sowhard konuya yazmad覺覺ndan bu bilgileri dier arkadalar覺n bilmesi m羹mk羹n olmad覺覺 i癟in yanl覺 anla覺lma olmas覺 doal
Bal覺覺 konuya bakacaklara yanl覺 y繹nlendirme ve bilgilendirme olmas覺n diye d羹zenledim
SeRxx yazd覺:Payla覺m i癟in teekk羹rlerYaln覺z bu s覺ralama, bana sat覺 rakamlar覺na g繹re yap覺lm覺 bir s覺ralamaym覺 gibi geldi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: recklesstr ve 216 misafir
|