Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
Eveet saatimiz Ancon Sea Shadow 1943 AGC-4 SEA004 PVD Black
Kendime butik 羹retim yapan diver saat ararken Ancon'u kefetmitim. Sea Shadow serisi 癟ok houma gitmiti ve tam bu zamanlarda Bond ve Acc'nin giriimini g繹r羹p sevindim. En i癟ime sinen PVD Black oldu ve hemen Bond ile iletiime ge癟tim. 襤sabet olmu 2 tane getirmiler birini de bana ay覺rmas覺n覺 istedim. Saati gece Acc'den teslim ald覺m sa olsun zaman ay覺rd覺.
Resimlerin kalitesi k繹t羹 imdiden kusura bakmay覺n. Saatin kutusu 癟ok iyi, u ana kadar sahip olduum saatler aras覺nda (zaten 癟ok bir eyim olmad覺) en g羹zel kutu buna ait. 襤癟inde kendi kay覺覺yla birlikte ekstra nato kay覺 ve kay覺 deitirme aparat覺 var, bu benim baya houma gitti. Aparat覺n bile bir a覺rl覺覺 var. Saat a覺r bi saat, ben eskiden pek sevmezdim ama zevklerim deiiyor art覺k bu tarz saatler 癟ok houma gitmeye balad覺. Bezeli sert d繹n羹yor biraz ama dert deil, kolda kendini 癟ok belli ediyor, belli bir a覺rl覺覺 var. Saati hem tak覺m elbise ile hem de g羹nl羹k kullanmay覺 d羹羹n羹yorum her eye uyuyor bu da benim i癟in 繹nemli. Kadrandaki sar覺 g繹stergeler ve siyah kasa ve kay覺覺 癟ok g羹zel bir kombinasyon oluturmu bu modeli se癟memdeki en b羹y羹k etken de buydu.
Beni tek zorlayan nokta saati tak覺p 癟覺karmaktaki zorluk oldu. ook zor takt覺m koluma, anlamad覺m neden, 癟ok s覺k覺 geldi, delikten ge癟iremedim bir t羹rl羹. Onun d覺覺nda ay覺n ka癟覺 olduunu g繹steren nokta olmasa da olurdu. Negatif olarak g繹sterebileceim tek eyler bunlard覺, overall'da saate puan覺m tam.
Bata saati bizlere ulat覺ran Burak ve Caner'e sevgiler ve bol kazan癟lar. 襤lgili yakla覺mlar覺ndan dolay覺 onlara teekk羹r ederim ve saati herkese tavsiye ederim. Bir ara hi癟 tarz覺m olmasa bile X35 serisine kayd覺m.
En son scudetto taraf覺ndan 09 Kas 2014, 18:40 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.