Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
raven » 07 Kas 2014, 17:49
mengele71 yazdı:Cct , raven... İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Orijinal metal bilezigini metal alerjim nedeni ile kullanamiyorum. Hasan abinin yanında hediye olarak verdiği kain heritage marka kahve kalın bi deri kayış takılı ama da bileğime küçük geliyor. Fazladan delik açmak için pek yer yok. Olsa bile delik açınca hoş durmayacak gibi.
Genelde nato kayış kullanırım ama nato kayislarim da pek yakışmadı bu saate. Alternatif deri kayış tavsiyelerine acigim...
uzağa gitmenize gerek yok. mlm, saatiniz için harika bir kayış tasarlayıp yapacaktır. özelden mesaj atıp danışmanızı öneririm.

Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
hozburun » 07 Kas 2014, 22:53
raven yazdı:mengele71 yazdı:Cct , raven... İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Orijinal metal bilezigini metal alerjim nedeni ile kullanamiyorum. Hasan abinin yanında hediye olarak verdiği kain heritage marka kahve kalın bi deri kayış takılı ama da bileğime küçük geliyor. Fazladan delik açmak için pek yer yok. Olsa bile delik açınca hoş durmayacak gibi.
Genelde nato kayış kullanırım ama nato kayislarim da pek yakışmadı bu saate. Alternatif deri kayış tavsiyelerine acigim...
uzağa gitmenize gerek yok. mlm, saatiniz için harika bir kayış tasarlayıp yapacaktır. özelden mesaj atıp danışmanızı öneririm.

+1

simdiden hayirli olsun zira mlm kardesim harika bir kayis hazirlayacaktir senin icin

-

hozburun
-
mengele71 » 07 Kas 2014, 23:24
Teşekkür ederim. Walla istahimi kabarttiniz

Kendisine ozel den ulasayim bakalım. Ne diyecek benim durumuma ?
-

mengele71
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: akarakiraz, kdr344, mcaglar ve 58 misafir