TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Premier SNP091P / Tissot PRS516 Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Premier SNP091P / Tissot PRS516 Seçim Tavsiyesi

Mesaj ZeSe » 30 Eyl 2014, 11:09

Arkadaşlar merhaba,

Gündelik ve spor takım ile gidebilecek 1000-1200 lira civarında bir saat bakıyorum. Bir kaç zamandır araştırmalarıma dayanarak linklerini paylaştığım saatleri beğendim. Sizce hangi tercih daha mantıklı duruyor.
Ve eğer var ise başka önerileriniz olabilir mi?
Certina saatler ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?

http://www.aydinsaat.com/p-5610-premier.aspx

Seikonun fiyatı benim skalam dışında gözükebilir fikir almak için koydum belki premier serisinden daha uygun bir saatte bulunabilir.

http://www.tissot.ch/?collections/products/561/n/TISSOT_PRS_516/T044.430.21.051.00

Teşekkürler.
En son ZeSe tarafından 30 Eyl 2014, 13:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ZeSe

Re: Seiko Premier SNP091P / Tissot PRS516 Seçim Tavsiyesi

Mesaj raven » 30 Eyl 2014, 12:47

certinanın tissot a göre daha iyi bir işçilikle üretildiğini düşünüyorum. görsel olarak da tissotun bir çok modeline göre daha zarif.
beğendiğiniz seiko modeli ise bence çok şık (tissot linki açılmadı).
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj argentum » 30 Eyl 2014, 12:55

iki saat görsel olarak birbirinden çok farklı. tissot daha spor sanki, ben olsam bu saatlerin ve benzerlerinin temiz ikinci ellerine bakarım. tissot visodate de göz ardı edilmemeli.
Kullanıcı avatarı
argentum

Mesaj ZeSe » 30 Eyl 2014, 13:12

Tissot Vidodate'e de baktım oda gerçekten çok şık ve güzel aklım kalmadı değil ama günlük spor bir giyim tarzına gitmeyebilir diye düşündüm. İkinci el pek taraftarı değilim içime sinmiyor hiç bir şeyin ikinci eli illa ki benim olmalı diye düşünüyorum sadece :D Certinalarda da güzel indirimler var tasarımları güzel ama tissot ve seiko ile karşılaştırma yaptığın için teşekkürler "raven" daha başka yorumlarda bekliyorum :D kafam baya karışık.
Kullanıcı avatarı
ZeSe

Mesaj raven » 30 Eyl 2014, 13:24

ZeSe bütçen ne kadar? certina için saat saat de iyi indirimler var bakmanı öneririm :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj ZeSe » 30 Eyl 2014, 13:26

Bütçemi yukarda da belirttim 1000-1200 civarı saatvesaat'ten baktım zaten ama işte pek bilgim olmadığı için sizlere soruyorum. Certina, Tissot ve Seiko ile karşılaştırıldığında nasıl bir marka diye :D
Kullanıcı avatarı
ZeSe

Mesaj eraslani » 30 Eyl 2014, 14:07

1000-1200 tl arasında tavsiyem kesinlikle prs516 olur..dahada uygun fiyatlara bulunabilir
uzun süre seiko premier serisinden saatim vardı..benimki siyah kadranlıydı..günlük kıyafetlerle uyumsuzluğu sebebiyle çok kullanamadım..birde fosfor yok gece hiçbirşey görünmüyor..ama kinetic ve auto relay gerçekten çok başarılı teknoloji..baktığınız modelde varmı bilmiyorum ama seiko için auto relay olan modellere bakmanızı önemle tavsiye ederim..
prs516 satın almayı düşünürseniz şu anki fiyatları internet üzerinde çok uygun..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj ZeSe » 01 Eki 2014, 07:29

Teşekkürler öneriniz için eraslani :thumbup:
dün prs516'ya bakma fırsatım oldu gerçekten güzel bir saat fakat acaip ağır kolda :D bugün bir kaç yere daha bakacağım ona göre değerlendireceğim ama dediğiniz gibi Seiko'ya nazaran daha sportif duruyor Tissot PRS516.
Kullanıcı avatarı
ZeSe

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 121 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners