TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000 - 2750 TL Bütçeli Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000 - 2750 TL Bütçeli Saat Tavsiyesi

Mesaj fkaragul » 12 Eyl 2014, 21:14

raven yazdı:
fkaragul yazdı:Merhaba arkadaşlar almak istediğim saat konusunda yardımcı olursanız cok memnun olurum.

Öncelikle saatim siyah deri kordon ve otomatik olmalı 2. Tercihim ise kinetic fakat asla klasik pilli quartz saat istemiyorum. Çelik kasa ve rose model ariyorum. 40mm - 42mm aralıgı istediğim çaptır. Kadran rengi pek önemli degil saatin tasarımıyla uyumlu olsun yeter. İstediğim özelliklerde bulamazsam bütçemi zorlayıp bu fiyat aralığını bir miktar aşabilirim.

Değerli yardımlarınızı rica ediyorum

saati kullanacağınız giyim tarzınızı da söylerseniz daha iyi olur ;)

takım elbise veya özel günlerde gömlek altı kullanmak istiyorum kesinlikle spor olmayacak
Kullanıcı avatarı
fkaragul

Mesaj fkaragul » 12 Eyl 2014, 21:15

eraslani yazdı:Resim
3000 gibi olmalı fiyatı..

çok beğendim bu modeli ama zannediyorum 3000-TL ye böyle bir saat bulamayız bulabilirsem beyaz kadranını düşünebilirim çünkü bu güzel tasarıma beyaz kadran daha çok yakışır gibi
Kullanıcı avatarı
fkaragul

Mesaj fkaragul » 12 Eyl 2014, 21:18

Bugün yine bayağı bir gezdim iş çıkışı gözüme şu saat çarptı http://www.hediyesaati.com/urun/seiko-srx004p/ ne dersiniz?
Kullanıcı avatarı
fkaragul

Mesaj eraslani » 12 Eyl 2014, 21:26

Güzel bir seiko modeli..
Hamilton fiyatı 3400 liraymış bu arada saatvesaat magazada
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Tunakem79 » 13 Eyl 2014, 00:15

Seiko Srx009p1 modelini kullanıyorum hocam (yukardaki belirttiğiniz modelin kasası ve içi siyah olan model) hali hazırda şık, sağlam, kullanışlı ve elit bir model, arkasında Seiko olması, ay durumu göstergesi ve bir ay enerji tasarrufu iyi yanları :thumbup: Ancak otomatik bir saat istediğinizden yola çıkarak bu modelin tam otomatik olmadığını söyleyeyim içinde bir adet pil bulunuyor, Türkiyedeki fiyat durumu ve küçük okunması zor rakamlar diğer bir eksi yönü...

Artılarını eksilerini kefeye koyun, rose kasa pek beni temsil etmediği için bir şey diyemem lakin çelik kasa otomatik olarak
Tissot Visodate-->Le Loche-->Prs 516 modelleri ile başlar ---> Hamilton, F. Constant, Longines markalarıyla gider :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Tunakem79

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 98 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners