TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Audemars Piguet Royal Oak Jumbo 15202 Model Farkları Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Audemars Piguet Royal Oak Jumbo 15202 Model Farkları Bilgi

Mesaj onatozer » 11 Eyl 2014, 14:10

Selamlar, Royal Oak'ları incelerken 15202st kodlu nam-ı diğer Jumbo modelinin üç farklı versiyonu ile karşılaştım.

İlki Güncel model olarak bildiğim 15202ST.OO.1240ST.01
Resim

İkincisi Eski model olarak bildiğim Saatbaşlarında saniye yazan daha kısa indeksli 15202ST.OO.0944ST.02
Resim

Üçüncü model ise ilk model ile farkını henüz anlayamadığım 15202ST.OO.0944ST.03
Resim
Resim

Sonu ST03 olan modelde hem eski tip hem de yeni tip kadran ile karşılaştım. Acaba bu modelin diğer ikisinden farkı nedir?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Re: Audemars Piguet Royal Oak Jumbo 15202 Model Farkları Bil

Mesaj onatozer » 11 Eyl 2014, 18:00

Serdar baskanın külliyatını hatmeden başlık acar miyim askolsun :)

Bu yararlı incelemeler icin SerdarFB ye tesekkur etmeden geçmeyelim :champ:

Ancak yabancı forumlarda da burada da araştırmama ragmen sonu 0944ST.03 olan modelin diger iki modelden ne farkı olduğunu bir türlü ogrenemedim. İnternetteki görsellerde sanki mavinin tonu daha farklı gibi ancak hem eski hem de yeni kadran ile elbet bir farkı var ki seri numarası farklı :?

Çifter çifter jumbolari olan bir forum olarak bu gizemin cok gecikmeden çözüleceğine inanıyorum :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj ernest0 » 11 Eyl 2014, 23:21

Ozel hattan Serdar abi ye baglan bence :lol:
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj BarisFB » 12 Eyl 2014, 09:05

Onat hocam...AP kaşıntısı tam gaz devam ediyor anladığım kadarıyla :champ: :champ:

Bırakın 3 taneyi 1 tane Jumbom bile olmadı o yüzden Serdar Başgan'la boy ölçüşemem :lol: :lol: Ama açıklayım yine de :thumbup:

15202ST.OO.0944ST eski jumbonun kodu
Klasik AP kodlamasında olduğu gibi 01 Beyaz Kadranı 02 Siyah Kadranı 03 Mavi Kadranı ifade ediyor. Eski Jumbo zaten yenisinin aksine 3 renk kadran ile sunuluyordu...

Senin bu karışıklığa düşmenin sebebi Luxury Bazaar sitesindeki super bilgili kardeşlerin yanlış Jumbo'nun resmini koymuş olmaları :lol: :lol: :lol:

15202ST.OO.0944ST.03 yazıp google images'dan bakarsan Luxury Bazaar dışındaki tüm resimlerde bu kodun eski mavi kadranlı Jumbo'ya tekabül ettiğini göreceksin :thumbup:

AP'nin 2014 fiyat listesinden bir kesit yolluyorum...944'lüler eski Jumbolar...yeni Jumbo'nun tek kodu var zaten :thumbup:

Resim

PS: Fiyatlar avrocuk :shock:
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj onboardx » 12 Eyl 2014, 11:35

AP den konu açılmışken, sıfırlarını bulabileceğimiz satıcılar nerelerdir? butik var ama indirim yok gibi bişey.
Kullanıcı avatarı
onboardx

Mesaj ernest0 » 12 Eyl 2014, 11:46

onboardx yazdı:AP den konu açılmışken, sıfırlarını bulabileceğimiz satıcılar nerelerdir? butik var ama indirim yok gibi bişey.

yurtdışı veya spot kadar olmasa da butikte gayet güzel indirimler yapıyorlar aslında, yok gibi denemez yani....
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj BarisFB » 12 Eyl 2014, 12:00

ernest0 yazdı:
onboardx yazdı:AP den konu açılmışken, sıfırlarını bulabileceğimiz satıcılar nerelerdir? butik var ama indirim yok gibi bişey.

yurtdışı veya spot kadar olmasa da butikte gayet güzel indirimler yapıyorlar aslında, yok gibi denemez yani....

Maalesef tektaş butik olduktan sonra indirimleri kıstı...indirim yine var ama %15-17 civarında...eskiden saate göre %27 falan oluyordu.

Ben güvendiğiniz bir grey market'dan almanızı tavsiye ederim. Örneğin benim butikten aldığım fiyatla grey market arasında 2000 euro fark var. Butikten almaya değer mi değmez mi o konuda farklı düşünceler var ama bence değmez.

Bu arada benim yurtdışından aldığım fiyatlar butikten bile yüksek...Ernest0, sen yurtdışı derken hangi ülkeleri kastediyosun - yardımcı olursan sevinirim abi çünkü benim tecrübem..özellikle AP / PP'de öyle diil pek...Mesela Londrada 15202 için 16,000 pound istediler....indirim dedim..mal mal baktılar. İsviçre butikte indirim diye sorarsanız dövüyolar zaten :lol: :lol: :lol:
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 97 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners