TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines L4.766.4 Fiyat Konusunda Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Longines L4.766.4 Fiyat Konusunda Bilgi ve Yorum

Mesaj savas3301 » 09 Eyl 2014, 09:18

Merhaba arkadaşlar, Longines L4.766.4 ' modeli saat bana çalıştığım şirketin 10.yıl hediyesi olarak verildi ve ben de hiç kullanmadan ihtiyaç tan dolayı satmak istiyorum fakat ne kadar 'a satmam gerektiği konusunda ve değeri hakkında sizlerden yardım istiyorum. Saatin arkasında ki model numarası yazan kısmında ' Opet 10. yıl Anısına ' diye bir ibare var sadece. Saygılar.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
savas3301

Re: Longines L4.766.4 Fiyat Konusunda Bilgi ve Yorum

Mesaj eraslani » 09 Eyl 2014, 19:45

selamlar
http://global.rakuten.com/en/store/toke ... l47094726/
http://www.istanbulbilisim.com.tr/longi ... 10758.html
sanırım saatinizin modeli bu..
2.el saat alıcıları genelde tam aradıkları modeli bulmuşsa yarı fiyatı ödemeyi göze alırlar (alış ve satışlarımdan edindiğim tecrübelerime göre)
tabi modelin alıcısı opet vs yazıları için ne düşünür o tamamen kişilere bağlı.. fiyat biraz teşvik edici olmalı
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj savas3301 » 10 Eyl 2014, 14:21

eraslani yazdı:selamlar
2.el saat alıcıları genelde tam aradıkları modeli bulmuşsa yarı fiyatı ödemeyi göze alırlar (alış ve satışlarımdan edindiğim tecrübelerime göre)
tabi modelin alıcısı opet vs yazıları için ne düşünür o tamamen kişilere bağlı.. fiyat biraz teşvik edici olmalı

Anladım hocam, evet arkasında yazı olduğu için değerinden kaybettirdiği kesin. Verdiğiniz link 'lerde ve farklı sitelerde saatin ortalama fiyatı 2.750 TL gibi bir rakam olarak düşünülürse, ben bu saati 1.900 TL gibi bir fiyata satabilir miyim sizce ? saat hiç kullanılmamış oluşunu göz önüne alarak sadece 10. yıl anısına ' yazısı yüzünden ne kadarlık bir rakam düşmeliyim satarken lütfen biraz daha yardımcı olun, çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
savas3301

Mesaj Terasus » 10 Eyl 2014, 15:07

Hic kullanilmadiysa bence 2bin liranin altina dusmeyin. 2750 lira uzerinden %27 indirim yapmis oluyorsunuz boylece. Ki 2750tl de zaten urunun indirimli hali. Sifir bir urun icin bu indirim makul bir seviyede. Evraklari ve kutusu da tam ise bir sorun olacagini sanmiyorum. Tabi bir malin fiyatini arz ile talebin kesismesi belirler, burasi ayri bir konu :)
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj savas3301 » 10 Eyl 2014, 15:29

Terasus yazdı:Hic kullanilmadiysa bence 2bin liranin altina dusmeyin. 2750 lira uzerinden %27 indirim yapmis oluyorsunuz boylece. Ki 2750tl de zaten urunun indirimli hali. Sifir bir urun icin bu indirim makul bir seviyede. Evraklari ve kutusu da tam ise bir sorun olacagini sanmiyorum. Tabi bir malin fiyatini arz ile talebin kesismesi belirler, burasi ayri bir konu :)

Öncelikle teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Evet saati hiç kullanmadım hediye olarak aldığımdan beri kutusuyla duruyordu, biraz maddi açıdan sıkıntılı günler geçirdiğim için yarama biraz da olsa merhem olması açısından satmak istedim ve ne kadara satmam gerektiği konusunda da bu işlerin uzmanı olarak sizlere danışmak istedim. Saatin içinde olan kitapçık ve lisans-garanti kartı olduğu gibi duruyor ama çalıştığım şirket tarafından hediye olarak bana verildiği için faturası yok.
Şuan verdiğim ilan fiyatını 1.890 TL olarak düzelttim, 10. Yıl anısına ' yazısı karşılığında sanırım cazip bir fiyat haline gelmiştir.
Kullanıcı avatarı
savas3301

Mesaj eraslani » 10 Eyl 2014, 21:04

savas3301 yazdı:
eraslani yazdı:selamlar

Anladım hocam, evet arkasında yazı olduğu için değerinden kaybettirdiği kesin. Verdiğiniz link 'lerde ve farklı sitelerde saatin ortalama fiyatı 2.750 TL gibi bir rakam olarak düşünülürse, ben bu saati 1.900 TL gibi bir fiyata satabilir miyim sizce ? saat hiç kullanılmamış oluşunu göz önüne alarak sadece 10. yıl anısına ' yazısı yüzünden ne kadarlık bir rakam düşmeliyim satarken lütfen biraz daha yardımcı olun, çok teşekkürler.

bana kalırsa ,ilanınız sırasında insanların yapacakları teklifleri ciddiye alın..arada ölücü tabir edilen kişilerde çıkacaktır mutlaka..ama benim mantığıma göre bir malın fiyatını ancak alıcılar belirler..birkaç benzer teklif gelirse ürünün değeri mevcut koşullarda o kadardır..
gittigidiyor sitesi üzerinden ihalede bence güzel bir yöntem..iyi bir satış ilanı hazırlarsanız,birçok kişi inceleyecektir..1 tl den başlayan açık arttırmayla bir saatimi satmıştım geçenlerde
iyi satışlar dilerim
Kullanıcı avatarı
eraslani

Re: Ynt: Longines L4.766.4 Fiyat Konusunda Bilgi ve Yorum

Mesaj aslan180 » 10 Eyl 2014, 23:19

Güzel bir fiyat yazmışsınız :thumbup:
Kullanıcı avatarı
aslan180

Mesaj savas3301 » 11 Eyl 2014, 08:44

Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Söylediklerinizin hepsini dikkate alarak satmaya çalışacağım, iyi ki varsınız.
Kullanıcı avatarı
savas3301

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 97 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners