TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PRS516 Model Seçimi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot PRS516 Model Seçimi

Mesaj eraslani » 06 Eyl 2014, 12:51

2 seiko kinetik arasında kararsız kalmıştım aslında..aklıma prs516 girdirildi..şimdi hangi şeklini alsam ona karar veremedim..
Sevgili üstadlar bir el atında bitireyim şu işi ;)
aslında en çok beğendiğim en klasik olanı..siyah kadran deri kordon..ama değişiklikte istiyorum
gümüş kadran deri kordon canlı göremedim..fotoğrafta fena durmuyor,görmedende tam anlayamıyor insan..birde lacivert kadranlı bir versiyon var..o da sadece çelik kordonla satılıyor sanırım..
saati birhayli inceleme şansım oldu..çelik kordonu hayli kaliteli..acaba alırken çelikle alıp birde deri kordonmu alsam diyorum.
mevcut ve sık kullandığım saatim siyah kadranlı oris tt1..çok benzeşsinlerde istemiyorum..
modeli belirleyip bu kadar kararsız kaldığım bir saat olmamıştı şimdiye kadar
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
eraslani

Re: Tissot PRS516 Model Seçimi

Mesaj Cct » 06 Eyl 2014, 13:20

Siyah kadran deri kayış :thumbup:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj SeRxx » 06 Eyl 2014, 13:23

PRS516 çok güzel doğru seçim olacaktır :thumbup:

İleride deri kayış temin etmeniz daha kolay olacağından, çelik bilezikli model tercih etmenizde fayda var diye düşünüyorum. ;)

Lacivert renk benim favorim, çok yerinde kullanılmış. Lacivert alternatifini incelemeden diğer modelleri almayın bence :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj eraslani » 06 Eyl 2014, 13:44

lacivert kadranlıda deri kayış nasıl durur acaba..böyle bir seçenek yok ama deri kayış alırım illaki
SeRxx yazdı:PRS516 çok güzel doğru seçim olacaktır :thumbup:

İleride deri kayış temin etmeniz daha kolay olacağından, çelik bilezikli model tercih etmenizde fayda var diye düşünüyorum. ;)

Lacivert renk benim favorim, çok yerinde kullanılmış. Lacivert alternatifini incelemeden diğer modelleri almayın bence :thumbup:
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Erdem35 » 06 Eyl 2014, 13:46

eraslani yazdı:2 seiko kinetik arasında kararsız kalmıştım aslında..aklıma prs516 girdirildi..

:D :D

Bence lacivert kadran alınası ve daha sonra deri kayışlarla kombine edilesi :champ: :champ: :champ:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj eraslani » 06 Eyl 2014, 14:03

Erdem35 yazdı:
eraslani yazdı:2 seiko kinetik arasında kararsız kalmıştım aslında..aklıma prs516 girdirildi..

:D :D

Bence lacivert kadran alınası ve daha sonra deri kayışlarla kombine edilesi :champ: :champ: :champ:

akşam laciverti iyiden bir inceliyorum o halde..
en güzel fiyatıda bu versiyonda bulmuştum zaten :D
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Tgm » 06 Eyl 2014, 17:39

Ben de lavicert kadran çelik kordon diyorum :thumbup: ilerde deri kordonla kombine edebilirsiniz
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj tevfikk » 06 Eyl 2014, 18:51

Bende bunun lacivet kadranlısını aldım gerçekten çok hoş. Ancak benimkinde arıza çıktı tarih her gün ikişer ikişer atıyordu . Geri verdim yenisini gönderecekler. Size tavsiyem alırken tarih değişim kontrollerini yapın birde saatçıdan lup yani büyüteç isteyerek saatin her tarafını inceleyerek çizik kontrolu yapın. Hayırlısı olsun.
Kullanıcı avatarı
tevfikk

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 102 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners