TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk Otomatik Saat Öneri / Tissot Hamilton F. Constant

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İlk Otomatik Saat Öneri / Tissot Hamilton F. Constant

Mesaj mosef » 05 Eyl 2014, 14:25

@eraslani rica ederim her fikri almak benim için daha faydalı oluyor. dediğiniz modeli inceledim ama o da benim için fazla spor. visodate yine le locheye nazaran günlük için daha iyi gibi geliyor ama kararsızım işte. sanki visodate nato straple de kullanılabilirmiş gibi geldi.
gelecek tavsiyelere açığım.
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj raven » 05 Eyl 2014, 15:08

mosef, sürekli olarak klasik bir giyim tarzınız varsa günlük kullanım için her iki tissot da uygun olur. fakat nato kayış ile kullanacağınız bir saat arıyorsanız bence bu her iki saate de uymaz. :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Tgm » 05 Eyl 2014, 15:17

Hayırlı olsun :champ: Konuya biraz geç dahil oldum. Frederique Constant marka kalitesi olarak Tissot'tan tabiki daha önde. Ama tavsiye için sunduğunuz seçeneklerdeki FC -bana göre- farkını ortaya koyan bir model değil. Sıradan yani. O Frederique Constant olmasındansa, Tissot Visodate ya da Le Locle daha iyi bir seçim olur. Ki siz de öyle yapmışsınız :thumbup: Tekrar hayırlı olsun.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj mosef » 05 Eyl 2014, 18:37

raven yazdı:mosef, sürekli olarak klasik bir giyim tarzınız varsa günlük kullanım için her iki tissot da uygun olur. fakat nato kayış ile kullanacağınız bir saat arıyorsanız bence bu her iki saate de uymaz. :thumbup:

Raven hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Klasik giyinmiyorum, smart casual, haftasonları Casual. Tavsiye edeceğiniz bir saat var mı?
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj Erdem35 » 05 Eyl 2014, 20:16

mosef , eğer markanın logosu hakkında hassas değilseniz, Victorinox Swiss Army modellerinde çok güzel casual modeller mevcut ;)
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj mosef » 05 Eyl 2014, 20:48

Erdem35 yazdı:mosef , eğer markanın logosu hakkında hassas değilseniz, Victorinox Swiss Army modellerinde çok güzel casual modeller mevcut ;)

Victorinox'a baktım ama pek içime sinen bir model olmadı. Çok alakasız olacak ama 1500 liraya maurice lacroix, longines gibi bir markanın quartzını tavsiye eder misiniz yoksa otomatik mi bakılmalı bu bütçeye?
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj raven » 05 Eyl 2014, 23:02

mosef "illa İsviçre olacak" demiyorsanız giyim tarzınıza uygun olarak mako ray ya da mako xl öneririm nato kayışlarla da çok uyumlu oluyorlar hem otomatikler hem de hesaplıdırlar kolay kolay eskitemezsiniz :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj mosef » 05 Eyl 2014, 23:48

raven yazdı:mosef "illa İsviçre olacak" demiyorsanız giyim tarzınıza uygun olarak mako ray ya da mako xl öneririm nato kayışlarla da çok uyumlu oluyorlar hem otomatikler hem de hesaplıdırlar kolay kolay eskitemezsiniz :thumbup:

Raven hocam aslında gönlüm İsviçre'den yana ama orient ray'i de beğenmiştim, yarın bir de mağazada deneyeceğim inşallah. Fiyatına göre orient in çok iyi yorumlar aldığını gördüm.
Kullanıcı avatarı
mosef

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 78 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners