Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
mosef » 05 Eyl 2014, 14:25
@eraslani rica ederim her fikri almak benim için daha faydalı oluyor. dediğiniz modeli inceledim ama o da benim için fazla spor. visodate yine le locheye nazaran günlük için daha iyi gibi geliyor ama kararsızım işte. sanki visodate nato straple de kullanılabilirmiş gibi geldi.
gelecek tavsiyelere açığım.
-

mosef
-
raven » 05 Eyl 2014, 15:08
mosef, sürekli olarak klasik bir giyim tarzınız varsa günlük kullanım için her iki tissot da uygun olur. fakat nato kayış ile kullanacağınız bir saat arıyorsanız bence bu her iki saate de uymaz.

Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
Tgm » 05 Eyl 2014, 15:17
Hayırlı olsun

Konuya biraz geç dahil oldum. Frederique Constant marka kalitesi olarak Tissot'tan tabiki daha önde. Ama tavsiye için sunduğunuz seçeneklerdeki FC -bana göre- farkını ortaya koyan bir model değil. Sıradan yani. O Frederique Constant olmasındansa, Tissot Visodate ya da Le Locle daha iyi bir seçim olur. Ki siz de öyle yapmışsınız

Tekrar hayırlı olsun.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
-

Tgm
-
mosef » 05 Eyl 2014, 18:37
raven yazdı:mosef, sürekli olarak klasik bir giyim tarzınız varsa günlük kullanım için her iki tissot da uygun olur. fakat nato kayış ile kullanacağınız bir saat arıyorsanız bence bu her iki saate de uymaz.

Raven hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Klasik giyinmiyorum, smart casual, haftasonları Casual. Tavsiye edeceğiniz bir saat var mı?
-

mosef
-
Erdem35 » 05 Eyl 2014, 20:16
mosef , eğer markanın logosu hakkında hassas değilseniz, Victorinox Swiss Army modellerinde çok güzel casual modeller mevcut

Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
-

Erdem35
-
mosef » 05 Eyl 2014, 20:48
Erdem35 yazdı:mosef , eğer markanın logosu hakkında hassas değilseniz, Victorinox Swiss Army modellerinde çok güzel casual modeller mevcut

Victorinox'a baktım ama pek içime sinen bir model olmadı. Çok alakasız olacak ama 1500 liraya maurice lacroix, longines gibi bir markanın quartzını tavsiye eder misiniz yoksa otomatik mi bakılmalı bu bütçeye?
-

mosef
-
raven » 05 Eyl 2014, 23:02
mosef "illa İsviçre olacak" demiyorsanız giyim tarzınıza uygun olarak mako ray ya da mako xl öneririm nato kayışlarla da çok uyumlu oluyorlar hem otomatikler hem de hesaplıdırlar kolay kolay eskitemezsiniz

Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
mosef » 05 Eyl 2014, 23:48
raven yazdı:mosef "illa İsviçre olacak" demiyorsanız giyim tarzınıza uygun olarak mako ray ya da mako xl öneririm nato kayışlarla da çok uyumlu oluyorlar hem otomatikler hem de hesaplıdırlar kolay kolay eskitemezsiniz

Raven hocam aslında gönlüm İsviçre'den yana ama orient ray'i de beğenmiştim, yarın bir de mağazada deneyeceğim inşallah. Fiyatına göre orient in çok iyi yorumlar aldığını gördüm.
-

mosef
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 78 misafir