Omega Speedmaster Racing Co-Axial Chronograph modelini uzun zamandir begenerek internetten izlerim, bugun Dubai Emirates Mall'de gezinirken tekrar bu yakisikliya bakmak icin Omega magazasina girdim. Gorevli hanimefendi ilgilendi sagolsun. Sevdigim model olan sari gostergeli saati aldim baktim, fiyatini sordum ve 4200 dolar gibi bir teklif aldim. %10 indirim ile bu fiyata satiliyormus. Gecen hafta kirmizi kadranli modelde %40'a yakin indirim uygulandigini ve hepsinin tukendigini belirtti. Ben de "iyi, peki, kolay gelsin" dedim, aklimdaki fiyat 3500 dolar civariydi bu yakisikli icin. Email ve telefonumu aldi, eger ileride benim sevdigim kadran renkli olani icin de iyi bir indirim olursa haber vermeleri icin.
Tam magazadan cikmaya hazirlaniyordum ki gorevli bayan biraz beklememi rica etti. O sirada baska bir musteri grubu ile ilgilenen mudurleri o kisilerle isini bitirmek uzereydi, misafirlerini gonderince yanimiza geldi. Sonra asagida fotograflarini gosterecegim saat icin %40 indirim yapabilecegini belirtti. Boylece aklimi karistirmis oldu. %40 indirim sonunda 2950 dolara bir diger yakisikli Omega'yi alabiliyorum. Fakat benim uzun zamandir arzuladigim model bu degildi, bu yuzden kafam karisik. Bir tarafta cok begendigim ve 4bin kusur dolar olan var, ote yanda daha ucuza onunla ayni model olup rengi farkli olan digeri var.
Sizler ne dusunuyorsunuz, sizce bu saat alinmali mi?

Benim begendigim - 4200$

Teklif edilip aklimi karistiran - 2950$